Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מותקן לי ברכב - clarion cz200a , morel tempo 6.5" , hertz es250 , JBL GT5A604 .

(**טיפ קטן - אתמול התקנתי עם חבר את הרכיבים הנ"ל - אז למי שיש ספייס 02 אוטו' שידע שניתן לעבור בקיר האש דרך הגומי שבו עובר הכבל שפותח את מכסה המנוע פשוט לעקוב אחריו , דרך אגב לקח לי הרבה זמן למצוא ולחדור אותו כי לא מצאתי כלום לגבי זה באתרים**).

אש לשאלות -

1. הכבלים שמחוברים מהמגבר לקומפ' ממש דקים (משהו כמו במערכת של מחשב רגילה) , יש צורך להחליפם ?

2. אני מרגיש שהטוויטרים מקבלים באס (וחיברתי טוב את הקרוס ) פשוט יש עיווטים בווליום גבוה , מה לעשות ?

3. יש איזה מדריך בפורום בנוגע לכיוון מערכת כי שומעים ממש לא טוב (שיחקתי והכל אבל עדיין ) , אם תוכלו לתת איזה לינק .

מודה לעונים , שתהיה אחלה של שבת !!

• תוכן חדש...