Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כידוע משירשור קודם שלי אני מחפש רכב, כמו רוב המחפשים פישפשתי באינטרנט וניתקלתי במודעה מעניינת של חברת הרץ.

בתימצות: קנה רכב חדש (אני התעניינתי על מאזדה 3 החדשה) עלות הרכב חדש מהיבואן 120K המבצע שלהם:

לצורך העניין הדרך שהתאימה לי..

שלם מקדמה 36,000 + 981ש"ח כל חודש למשך 32 חודשים (שנתיים ושמונה) ובסיום התקופה שלם 60K נוספים לרכישת הרכב או.. החברה מזכה אותך על רכישת רכב חדש אחר שתבחר..

עד פה נשמע טוב.. בגלל זה התעניינתי.

אבל אז מספרים לי הנציגים שבתום תקופת התשלומים מזכים אותי על הרכב בשידרוג לרכב חדש על סכום של 16,000 .

עכשיו אני לא מבין גדול.. אבל לא קיבלתם כ 67,500 ש"ח ??? איך הגעתם לזיכוי של 16K בלבד? שילמתי 51,500 נוספים על...?

אז חשבתי אוקיי אני ירד מנושא השדרוג ופשוט ארכוש אותו בתום התקופה.. ואז מסתבר שגם פה יש עניין.

בזמן מכירת הרכב אתה מוריד סביב ה 8-12% כיוון שרכשת אותו מליסינג אפילו שהוא חדש מהחברה ונירשם כליסינג.

וחשבון פשוט יותר אומר כך.. השורה תחתונה קנית רכב בסכום כולל של כ 127,500 אחרי כמעט 3 שנים בוא ננחש שאני ימכור את הרכב כעבור 3-4 שנים מחירון הרכב ירד לכיוון ה 80-90K ומשם גם לחתוך נניח כ 10% נוספים בלי לדבר בכלל וזה עוד לפני התמקחות של כל ישראלי שיוריד לך עוד . כשהסברתי את זה לסוכן שלהם הוא הצדיק את הכל ואמר עדיין שזה דיל טוב. אז לא הבנתי, אני טועה ? אולי אני לא מבין באמת מה אני מפספס.

פורסם

הסיבה שאתה מקבל רק 16,000 שקל נעוצה בירידת הערך המשוערת של הרכב.

החישוב של הסכום שאתה מקבל הוא מחיר המחירון של הרכב בעת סיום עסקת התשלומים (3 שנים) פחות כל הסכומים אותם שילמת עד כה (מקדמה + תשלומים).

בעוד שלוש שנים, כשעסקת הליסינג תסתיים, הוא כבר לא יהיה שווה 120,000 שקל אלא 67,500 + 16,000 = 83,500.

מי שסופג את ירידת הערך זה קונה הרכב ולא חברת הליסינג - מפני שמדובר בעסקת מימון ולא בליסינג תפעולי.

בקשר לרישום הרכב, עד כמה שאני יודע בעסקאות המימוניות הרכב נרשם ע"ש הלקוח כיד ראשונה ולא על-שם החברה, אבל לא ביררתי את זה לעומק.

בהצלחה!

פורסם

אני דווקא כמעט בטוח ב99% (אפילו 100%) ,עד כמה שאני יודע הרכב לא שלך ולכן נרשם על חברת המימון,.

אביב8)

פורסם
אני דווקא כמעט בטוח ב99% (אפילו 100%) ,עד כמה שאני יודע הרכב לא שלך ולכן נרשם על חברת המימון,.

מבירור קצר שעשיתי, רישום הבעלות משתנה בהתאם לחברה, אך ישנן חברות המציעות ליסינג פרטי שמאפשרות רישום של הרכב על שם הלקוח תוך שעבודו לגורם המממן (דוגמת iLease של לובינסקי).

פורסם

מסקנה- לא משתלם. עכשיו אני מבין למה סוכן המכירות שלהם היה לחוץ עליי

• תוכן חדש...