Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי מסוג הונדה סיוויק מודל 93 ידנית, הרכב שאני מניע אותו ישר קופץ ל2 טור ונשאר שם כמה דקות ואז מתחיל לעלות מטור 1 ל2 ככה בלי הפסקה , לפעמים הוא מפסיק ונשאר על 1.5 טור (גם כשהוא אחרי כמה שעות של נסיעה), לפי מה שהבנתי לפני שמתחילים בהחלפות רכיבים צריך לנקות מנוע צעדים, יש למישהו אולי תמונות או סרטון שמראה כיצד עושים את זה?

פורסם
הרכב שלי מסוג הונדה סיוויק מודל 93 ידנית, הרכב שאני מניע אותו ישר קופץ ל2 טור ונשאר שם כמה דקות ואז מתחיל לעלות מטור 1 ל2 ככה בלי הפסקה , לפעמים הוא מפסיק ונשאר על 1.5 טור (גם כשהוא אחרי כמה שעות של נסיעה), לפי מה שהבנתי לפני שמתחילים בהחלפות רכיבים צריך לנקות מנוע צעדים, יש למישהו אולי תמונות או סרטון שמראה כיצד עושים את זה?

דבר כזה קורה כתוצאה, בדר"כ, מגלגל שיניים שבור מפלסטיק במנוע הצעדים.

לפי חיפושים שביצעתי בנושא כדאי להתחיל מבית מצערת, או פשוט להחליף את אותו מנוע צעדים.

מקווה שאני לא מטעה, מה שכתבתי הוא לפי חומר שקראתי בפורום בעבר.

פורסם

לפי חיפושים שביצעתי בנושא כדאי להתחיל מבית מצערת, או פשוט להחליף את אותו מנוע צעדים.

כן אני יודע את זה אבל אני מנסה להתחיל בטיפול יותר פשוט אולי יש שם רק לכלוך שצריך לנקות אז השאלה מה בידיוק צריך לפתוח ומה מנקים ואיך

פורסם

גלגל שיניים במנוע צעדים?! כניראה שאתה קצת מתבלבל. מנוע הצעדים הוא מעין מנוע קטן שבקצהו מוט ברזל קטנצ'יק עם קפיץ שתפקידו לנוע קדימה ואחורה ובכך לקבוע על איזה סל"ד הרכב יעבוד. הוא מתחבר למצערת כמובן ויוצר פתח כניסת אויר נוספת במידה והמנוע צריך. בדר"כ הוא מוחזק ע"י 2 ברגי פיליפס קטנים אותם צריך להסיר, לנתק את מנוע הצעדים מהקונקטור החשמלי ואז לשלוף אותו ולבדוק אם יש הצטברות של לכלוך קשה בקצהו שלא מאפשר לו לתת סגירה מלאה לפתח בו הוא יושב. בנוסף אתה יכול ברגע שהוא מחוץ למצערת ומחובר עדיין לקונקטור לתת סיבוב של הסוייצ' בלי להניע ולראות אם הוא מתפקד קדימה ואחורה.

:)
  • תוכן חדש...