Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שדילמות הרכישה מתחילות שאר הדילמות בקשר לרכב והפעם שתי שאלות שאמנם לא קשורות ישירות בהכרח לפורום הזה אבל הן בכתובת הכללית שלו כך שאני מקווה שניתן יהיה לעזור בכל זאת.

1. מימון - זו סוגיה שיותר כלכלית ממוטורית אבל בכל זאת ייתכן שלמישהו יש ניסיון בנושא. רכשתי רכב בעלות של כ-70K. עקרונית, אין לי בעיה מעשית לשלם עבור הרכב במזומן. אולם, קרוב משפחה המליץ לי שלא לעשות זאת ולקחת מימון בלי שום קשר ליכולת התשלום שלי. זאת משום שהריבית שניתן יהיה לעשות על הכסף לאורך תקופת החזר המימון היא גבוהה מהריבית של המימון עצמו. המימון הרלבנטי הוא מימון בריבית מצויינת (פריים מינוס 0.85) כך שסה"כ היא מתבטאת בתוספת של כ3,100 ש"ח. יש לציין כי ישנה הכנסה קבועה לעתיד הנראה לעין על מנת להחזיר את התשלומים. הבעיה שכל העסק הזה קצת נוגד את האינטואיציה שלי (מימון אמור להיות תחליף להיעדר מזומן) ורציתי לדעת האם באמת יש בכך הגיון כלכלי או סיבוך שלא לצורך.

2. ביטוח - לאחר שנכוויתי מהסוכן הפרטי שלי, וגיליתי שחבר-איילון לא מוכנים לבטח נהגים ללא עבר ביטוחי כלשהו. הייתי מעוניין לברר האם מישהו מכיר סוכנות ביטוח שמוכנה לבטח נהגים ללא עבר ביטוחי (בן 23, 24 בעוד ארבעה חודשים) ויכול להמליץ (האמת שאני אפילו מעדיף המלצה על שירות מאשר מחיר).

תודה!

פורסם

אני לא מבין למה אתה מסתבך,במידה ומצאת עסקה טובה שמשתלמת לך כלכלית לך עליה. אין כאן שחור ולבן, כל אחד בהתאם לרצונות והצרכים שלו, יש כאלה שיגידו לך שעדיף ליסינג ויש כאלה שלא, יש כאלה שיעדיפו מימון ויש כאלה שלא, זה משתנה בהתאם לצרכים שלך,למצב הכלכלי שאתה שרוי בו וכו'.אישית אם היה לי את הכסף במזומן לא הייתי עושה מימון, אבל זה לא אומר שההשקפה שלי נכונה ושל האחר מוטעית כל מקרה לגופו

פורסם

רק כדי להבהיר, לא מדובר בליסינג, הרכישה היא מהיבואן אבל השאלה היא כיצד לממן את הרכישה ומה באמת העסקה הכלכלית המשתלמת ביותר.

פורסם

1. אשמח אם תשתף אותי איזה רכב רכשת ב 70K מיבואן. ועד כמה אתה מרוצה ממנו..

2. דעתי היא כזו, אם מצאת עיסקת מימון מצוין ולפי הפריים שציינת בייחס לסכום הכללי 70K לשלם ריבית של 3K זה מעולה.. (ד"א לכמה זמן פרוסה ההלוואה הזו ומאיזה בנק קיבלת אותה?)

כסף מזומן במצבים טכמו זה תמיד כדאי לשמור.. אין לדעת מתי ניצטרך אותו ולשם מה.. חוץ מזה.. אני חושב שזו עזרה מצוינת לכיס .. בהנחה ומשכורתך יכולה לעמוד בזה אין לה כל השפעה לרעה. להפך. בהצלחה.

פורסם

גם אני רכשתי רכב לפני כשבוע בעלות של כ 120 אלף ש"ח והחלטתי לא לשלם את כל הסכום אלא לשלם סכום התחלתי של כ 60 אלף ואת השאר לשלם במימון שקיבלתי של פריים מינוס חצי אחוז זה מכיוון שיש לי חשבון חסכון שאני מקבל עליו אחוז נאה מאוד אז חבל לי, ובכל מקרה מרגישים הרבה יותר בטוח שיש כסף נזיל בבנק למקרה שחס וחלילה קורה משהו

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...