Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda Accord 95 EX

avizaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הוספת פריטי קוסמטיקה -בלבד- דורשים אישור ממשרד התחבורה?

דוגמה לכמה דברים שעלו לי בראש, קיט כלשהו:

jprules.jpg

אגזוז כפול במקום יחיד גם כמו שרואים..

הדבר הבא הוא שינוי ה TAIL LIGHTS ו REAR LIGHTS, האם זה מותר בלי דיווח, ראיתי לא מעט ישראלים שאכן עשו זאת, בגולף בעיקר.

אני לא מדבר עדיין על שינוי צבעים של האורות, אלא רק המבנה שלהן (אני כבר יודע ששינוי האורות אסור).

ולבסוף, מכסה מנוע, ראיתי לא מעט תמונות של אקורד עם מכסה מנוע שנראה כמו של האימפרזה ראלי, האם זה מותר בכלל לעשות?

כל השאלות ששאלתי זה שינויים בלי דיווח למשרד התחבורה, והמקסימום זה אם אני אהיה צריך לאשר את השינויים, או שזה אסור בכל מצב.

מצטער שאני קצת לא מובן אבל לא עד כדי ככה מסובך :) תודה על התשובות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תראה, בקשר לאגזוז הכפול, גם אני שקלתי לעשות את זה. פשוט לקחת דוד אחורי של אקורד ולהתקין אותו בצד שמאל,ככה בעצם יהיו על הרכב 4 יציאות. כי האגזוז המקורי הוא שתי יציאות. אם אתה שם אגזוז מקורי שם, או משהו שלא מושך עין ולא מרעיש, אף אחד לא יגיד לך שום דבר.

אבל, אם תסתכל בצד שמאל מאחורה, אתה תראה שמיכל הדלק ממוקם שם ואין מקום לדחוף לשם עוד דוד אגזוז.

בקשר לפנסי אחוריים ופנסי חזית, יש לך אפשרות לשנות. אין בעיה. אבל תדאג שהפנסים יהיו בעל תקן E אירופאי.

כבר יצא לי לבדוק כמה פנסים מאוד יפים ב EBAY של JDM, אבל לצערי לחלק גדול אין את התקן הזה.

טמבונים, חצאיות או כונס אוויר על המכסה מנוע, גם אפשרי. אבל לטעמי, הרכב הזה הוא יפה בדיוק איכשהו. לא צריך להתעסק איתו יותר מדי.

שים לרכב הנמכה איכותית. ואם יש לך את הג'נט המקורי, תשאיר אותו, כי לדעתי זה הכי יפה על הרכב.

יש לי אחת 94 שחשבתי למכור עד לאחרונה, אבל אחרי שהציעו לי מחירים מגוכחים, החלטתי שאני אשמור את הרכב.

אני מתכנן גם איזשהו פרוייקט בעתיד.

הנמכה לרכב. מעבר לג'נט יותר גדול,אבל אך ורק אם אני אמצא את הג'נט שיש לי בראש.

עוד דבר קטן. במקום כל ההשקעה החיצונית הזאת, שתהפוך את הרכב לאיזשהו ייצור לא ידוע, הייתי ממליץ להשקיע בצד המכני.

אצלי החלטתי שאני אעביר את הרכב הסבה לגיר רגיל + מנוע F22B2 ויטק עם ה 145 כ"ס.

ואז , הדרך לשיפורים, פתוחה עד אינסוף.

אגב, תעיין בבקשה ברישיון הרכב, ותגיד לי מה קוד המנוע במצויין שם.

ואם יש לך תמונה של הרכב, תעלה אותה :) .

שונא גזענים !.

פורסם

כמו שהגבתי לך בפרטי, אם אני לא טועה המנוע של ה95 EX כולל בתוכו VTEC.

אני לא ממש בנוי לכל הכוח סוס והעניינים האלה, אם הרכב מסוגל לעלות את הכביש שבין גבעת זאב לירושלים על 80-100 אני שמח.

אני לא מתכנן להגיע ל150+, ולכן העניין הקוסמטי יותר מעניין אותי.

מי שהציע לך מחירים מגוחכים בוודאות לא מעריך את הרכב שלך, אתה עושה נכון שאתה משאיר אותו אצלך.

אני אתחיל את הפרוייקט עליה רק בעוד 5+ חודשים, בינתיים חושב איך לשפר, בונה את התמונה בראש לאיך היא תיראה.

מי שתוהה למה אני רוצה "רכב פוזה", כי כשכולם קנו בגיל 17 רכבי פוזה, ומכרו אותם אחרי שנה בגלל הצבא, אני שמרתי את הכסף לעשות זאת לאחר הצבא :)

כמו שיש כאלה עם משיכה למרצדס,פרארי, לי ולסמיר יש את המשיכה ל 94-97 ACCORDS :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

drashkawa , ברוך הבא :))

אני לא מחפש אגזוז רועש, משהו שקט וטוב, יפה, וחוקי.

מה לגבי שינוי מכסה המנוע?

אני שואל את זה גם כי ראיתי בפורום לאחרונה מישהו שהורידו לו את הרכב מהכביש, בגלל זה אני גם לא רוצה לגעת במנוע יותר מדי.. כמו הוספת טורבו וכ'ו

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

אני גם בדיעה של סמר, הרכב נראה טוב כמו שהוא. אצלי הרכב במקור מגיע עם אגזוז כפול.

לפי דעתי פנסים אחוריים וקדמיים אפטר מרקט ייתנו את המירב למראה קצת יותר מרשים.

האם בדגמים האלו אפשר להגדיל את הג'אנטים?

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, לפי מה שזכור לי מהתקופה של אבא שלי המראה שלו עם הספויילר לסאןרוף+ ספויילר מאחורה , וכשהרכב בצבע שחור, מספיק כדי למשוך את העין, זה בהחלט משך את העין ב95 :)

אז כנראה ששינוי התאורה יספיק לי, נחכה ונראה :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...