Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר-עד מתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד עונה הסתיימה לה,

טופ גיר המחודשת רצה כבר 16 עונות שזה המון,

ג'רמי קלראקסון כבר עשה,הנחה,כבש כל וידיאו אפשרי מטופ גיר הישן,car years וסרטים עצמאים על מכוניות טופ גיר בגירסא המחודשת,ואפילו השתתף בכמה תוכניות שלא קשורות למוטוריקה,כנ"ל גם גיימס מיי והמנוד.

האם מישהו יודע עוד כמה עונות אנחנו הולכים לראות?,אני יודע שבעבר היה ספק להמשך התוכנית אם אני לא טועה זה היה בין העונה התשיעית לעשירית.

והאם בכלל אנחנו רוצים להמשיך את טופ גיר?

בדיחות כבר ישנות,הקלישאות והפילוסופיות הכלליות של כל מנחה כבר נטחנו,(המונד אוהב פורשה,קלארסון אוהב פרארי וג'יימס מי אוהב דברים ישנים).

אני בתור צופה של התוכנית לא מרגיש שהתוכנית מגרה את התאים האפורים במוח שלי כמו שעשתה בשבע עונות הראשונות במיוחד בין 2002-2004.

וגם כמובן המנחים מזדקנים במיוחד קלראקסון שכבר נושק ל60 אם אני לא טועה,ואני חושב שהגיל אינו מטיב איתו,האם הם ימשיכו לצלם עוד ועוד עונות,להחליף סטיגים ומכוניות במחיר סביר?,האם נראה שינוי בהרכב המנחים?

או שמא בעוד שנתיים שלוש המסך ירד על טופ גיר אנגליה?

Porsche 944 turbo

פורסם

הספק לגבי המשך התוכנית בעונה 9 היה בגלל שהמנחים רצו יותר כסף, והBBC לא היו שמחים לתת.

ויפה לראות שקברת את ג'רמי, הוא בן 51 וממש לא נושק ל60 :roll:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לדעתי התכנית עדיין טובה והסיבה היחידה שחושבים שהיא איבדה את העוקץ היא כי תמיד מסתכלים על העבר כטוב מהווה.

בכל מקרה, אם משהו עובד אז למה להפסיק אותו? כלומר, אם טופ גיר מביאה צופים אז אין סיבה להפסיק אותה גם אם המנחים יהיו בני 80.

פורסם

הסיבה שטופ גיר הינה אהודה בעולם חובבי הרכב היא פשוטה, אנו רוצים לראות איך הבוגאטי נוסעת, איך הסקודריה מקיפה מסלול

ואיך יכול להיות שהמאקלרן לוקחת את הבוגאטי ב80 מטר הראשונים..

מה שהתוכנית נותנת לנו היא מבט לעולם הרכב שרובנו יכול לראות רק משם.

וככל שהזמן עובר מכוניות הופכות למטורפות יותר כמו הפגאני 1100 כוח סוס החדשה והבגאטי סופר ספורט.

אין מה לעשות כניראה שרובנו רק יכול לההנות מזה שאחד משלושת המסוקטרים ינהג במכוניות של מיליוני דולריים ולדמיין את עצמו בפנים.

פורסם

תראה לי עוד תוכנית שמביאה צילומים ברמתה, וביקורת אובייקטיבית כמותה, אז נכון שזו כבר לא תוכנית רכב הארד-קור, אבל כנראה שזה לא מה שהציבור רוצה. והמימון הממשלתי שלהם אומר שהם יכולים להגיד על פרארי שהיא חרא ועל למבורגיני שהיא זבל ועל ראש ממשלת אנגליית שהוא תחת, אין תוכנית רב בעולם שעושה את זה (טסט ראשון שאפילו טרקטורונים הם עושים בהילוך מהיר כי אין רוכב מספיק מקצועי!)

או פיפט גיר שגמרו את כל התקציב שלהם בשתי עונות שיא ורק מדרדרים מאז?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתחילת דרכה התוכנית הייתה רצינית והציגה ביקורות על מכוניות סטנדרטיות ומדי פעם על מכוניות יותר יקרות.

(יש שרידים שלה בyoutube)

במשך השנים התוכנית הפכה הסבה לתוכנית בידור לכל דבר .

כמו בכל תוכנית בידור, יש שאיפה לארח את הכוכבים הכי נוצצים והכי מפורסמים מדי יום או שבוע.

מאחר והתוכנית סובבת סביב מכוניות, אז מן הסתם, שיביאו את הכוכבים המוטוריים הכי נוצצים והכי מפוצצים.

אל תחפשו רצינות בתוכנית כי החיה הזאת מתה מזמן (אם אתם מתעקשים תצפו בהילוך חמישי).

לגבי גיל המנחים, לעניות דעתי הגיל לא מגביל אותם הם חוליגנים הזויים ומצחיקים ויש בהם קסם שעדיין לא פג, אגב

את הקסם הזה ניסו לחקות במספר מדינות, כולל ישראל (אילדיס וחיים כהן) והתוצאות די גרועות.

W202 C240

פורסם
הסיבה שטופ גיר הינה אהודה בעולם חובבי הרכב היא פשוטה, אנו רוצים לראות איך הבוגאטי נוסעת, איך הסקודריה מקיפה מסלול

ואיך יכול להיות שהמאקלרן לוקחת את הבוגאטי ב80 מטר הראשונים..

לא בדיוק, יש עשרות תוכניות כאלה, מאות משחקי וידיאו, וטריליון סרטוני יוטיוב.

מה שאני אוהב, זה צורת ההגשה וההומור הבריטי המשובח. הקטע עם מכוניות על - אני אישית מריץ את זה קדימה (כמו גם את החלק עם ה"כוכב במכונית זולה"). מה כבר אראה שם? פרארי שניראת מצויין, נוסעת מצויין, ועולה טריליון דולר? מבחינתי עדיף כבר לראות %random boring shit%, כי זה גם ככה נראה ונשמע אותו דבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שברמת צילום התוכנית מדהימה [גם האיכות גם זוויות הצילום וגם הפילטרים שהם משתמשים].

היופי הינו גם במבחנים שהם עושים [בין רכבת למטוס לרכב טורינג דוגמת המרצדס SLR או מבחן בין מטפס הרים לאאודי S4].

והרעיונות המקוריים שתודו שלא ראיתם באף תוכנית לפני [כמו כמה אמינה היא הטויוטה היילקס אם מטביעים אותה\שורפים אותה \או מפילים אותה ממגדל].

מה שכן אני לא מוצא את העונה ה16 חוץ מהפרק הראשון אשמח אם למישהו יש לינקים לחמור.

אגב.

לגבי הומור אם אתה מחפש תראה את הסדרות הבריטיות:

THE IT CROWD והממלכה הקטנה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לינקים לצפייה ישירה (לבעלי יוזר במגה וידאו, ניתן לבצע הורדה מהירה)

עונה 16 מלאה: (מלבד פרק 6 האחרון לעונה)

עונה 16 פרק ספיישל (שצולם בחלקו הקטן בארץ) - http://www.megavideo.com/?v=5BHLVDC0

עונה 16 פרק 1: http://www.megavideo.com/?v=AJ8EZJEB

עונה 16 פרק 2: http://www.megavideo.com/?v=PCP9UND3#2

עונה 16 פרק 3: http://www.megavideo.com/?v=4CS1PXM4

עונה 16 פרק 4: http://www.megavideo.com/?v=ZMA774BT

עונה 16 פרק 5: http://www.megavideo.com/?v=Y5EAMBI0

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כן העונות הראשונות היו מעולות,

מגרות את המחשבה,ולא היית צריך להיות חובב רכב על מנת להתחבר לזה,כל מה שהיית צריך להיות זה יצור אינטליגנטי,

אפילו האקסיות שלי אהבו טופ גיר,והקשר בינן לבין מכוניות הוא לא גדול.

אבל בחיית את מי מעניין לראות שלושה גברים בגיל העמידה מנסים לפלס שלג,או לגדל דלק? מילא הם היו מסיקים מסקנות מעניינות או שהצופה היה לומד משהו מעניין אבל כל מה שרואים באתגרים הללו זה את אותן בדיחות,ואותן טעויות מבויימות.

למה אני עדיין רואה טופ גיר?,

לא יודע :)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...