Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר במים. לנסר 00

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

שלום למיצובישי שלי הייתה בעיה לא נעימה בכלל ,השמן גיר נזל לתוך המיים ,והגיר התחיל לקרטע

נסעתי מהר למוסך במוסך אמרו שהייתה בעיה מתשמשכת ברדיאטור שהיה אמור לקרר את הגיר, וצריך לטפל ברדיאטור...

לאחר שהם התקינו רדיאטור נוסף (הם טענו שזה עדיך על החלפת כל הרדיאטור) וטענו גם שעשו שטיפה לרדיאטור, הרכב אכן התחיל להתנהג בצורה יותר טובה

כלומר הוא פחות רועד ואפילו ההגה עובד יותר טוב, אך כאשר אני בודק את המיים אני רואה שיש קצת שמן במים...

1.האם שם סתם שאריות או שיש איזושהי בעיה נוספת?

2.יש רעשים מסויימים בגיר שלא היו לפני שקרתה התקלה האם זה תקין?

3.והאם לדעתכם הגיר יחזיק מעמד לאחר התקלה?

המון תודה!

פורסם

לא רשמת סוג רכב וסוג תיבת הילוכים, אני מנחש שזה אוטומט , ומקרה דומה שהיה אצלי, הקולר גיר נהרס, לכן עוברים מים לרדיאטור, תחליף למקורי או אוניברסלי, וגם אם ניקו את הרדיאטור עדיין ימצא שמן , כי הוא נכנס לכל המעברים ויקח איזה שטיפה או שתיים עד שהכל יצא.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

הפתרון שביצעו אצלך ברכב הוא הפתרון הנכון. שאלת השאלות היא אם לא חדרו מים לשמן גיר, מה שבדר"כ קורה.

אם כן צריך לטפל בגיר בדחיפות. אני מניח שהמוסך בדק את זה אבל מאחר ולא אמרת כלום לגבי זה אני מציין בכל זאת.

פורסם

מוזר. כל מוסך יודע את זה. יכול להיות שהוא בדק ולא ראית.

תוציא את המדיד שמן ותראה אם השמן צלול או שהוא נראה כמו טחינה.

פורסם

בטוח נכנסו מים לשמן הגיר, המים יגרמו לנזק בילתי הפיך לגיר, אפילו לאחר שטיפת הגיר עם מכונת סירקולצייה לא תמיד ניתן להחזיר את הגיר לקדמותו.

גרור את הרכב למוסך, החלף רדיאטור, בצע שטיפה עם מכונה שמבצעת סירקולצייה ושוטפת את הגיר ומחליפה את כל השמן גיר, ובצע שטיפה למערכת הקירור מהשמן שחדר לו.

• תוכן חדש...