Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיפוש שערכתי ביד2 ראיתי שיש כמה סוגים של סקודה פביה בשנים 2007-2008 שהינן הרלוונטיות עבורי.

אקדים תודה למי שיוכל להאיר את עיני - מה ההבדל בין כל אחד (לאו דווקא בנתונים היבשים של אורך/רוחב/גודל תא מטען וכו') מהדגמים בנוגע לחוויית הנהיגה, הנוחות, האיבזור, צריכת הדלק, כוח המזגן וכו' - כל אותם הדברים שמי שמכיר יודע ושאינם מופיעים בנתוני היצרן.

ברור שישנם הבדלים במחיר, ואולם אם נתעלם מכך, איזה דגם נחשב טוב יותר, אמין יותר, זול יותר לאחזקה וכו' ומתאים למי שנוסע בעיקר מחוץ לעיר, כ-65 ק"מ ביום בשטח הררי (עולה ויורד מירושלים הבירה).

1. מודל 2007 - פביה ambiente 16v 1.4 גיר ידני 5 דל' (100 כ"ס).

2. מודל 2008 - פביה "החדשה" ambiente 16v 1.4 גיר ידני 5 דל' (86 כ"ס).

3. מודל 2008 - פביה "ספורט" 1.6 גיר ידני 5 דל' (105 כ"ס).

4. האם הפביה "ספייס" עברה גם היא שינוי ב-2008 מבחינת מנוע (הבנזין), צורה חיצונית, איבזור וכו' או שהדגם של 2007 זהה לזה של 2009 למשל? אגב, מה ההבדל בין רמת הגימור elegance ל-ambiente בספייס 1.6 אוטו' מודל 2008? (קיים גם דגם ambiente 16v 1.4 גיר ידני 5 דל' עם 86 כ"ס בשנת ייצור 2008, איך הוא, לא חלש מדי?)

אקדים תודה לכל העונים. סוף סוף אדע על מה להתמקד ומה לחפש ונעשה קצת סדר בין תתי הדגמים (גם עבור אלו שבעתיד ייכנסו לפורום ויבצעו חיפוש עם שאלה דומה).

יום טוב!

פורסם

את זה שעד 2008 היה הדור הראשון וכעת הדור השני אני יודע. כמו גם שפעם הסברת לי את ההבדל ב"מתיחת הפנים" הקלה שעברה הפאביה ב-2006.

אבל השאלות שלי מתייחסות לדגם הישן מול החדש ותתי הדגמים - לגבי ההבדלים (לא רק הגג הלבן...), האיבזור, המנועים השונים (1.4 ו-1.6 ספורט) וכו'.

פורסם

דני, ההבדלים משמעותיים - יחידות כוח שונות, התיבות שונות, האיבזור משודרג משמעותית (במאובזרות).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה מצחיק אתה, אוראל, זו בדיוק השאלה שלי והאמת שחיכיתי לתגובה שלך. אתה בין הבודדים כאן שבאמת יכול לענות על השאלה ולהסביר - האם המנוע 1.4 של 2007 או כמו של 2008. איזה איבזור התווסף לפאביה החדשה (כי הישנה לא היתה מהמאובזרות בקטגוריה בלשון המעטה) וכמובן משהו על דגם הספורט עם המנוע החדש (ויש האומרים - המושבים הנוחים משמעותית), האם עלויות האחזקה השתנו? האם צריכת הדלק עלתה? (שים לב, אני לא מדבר על מנוע TSI 1.2 החדש)

וכו'.

מקווה שתרים את הכפפה.

• תוכן חדש...