Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 107

itsik888
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני גר בהרצליה ועובד בחיפה (כ 80 ק"מ לכיוון) אני מעוניין לקנות רכב קטן וחסכוני

האם רכב כמו פיג'ו 107 (או אחרים מסוגו) יתאים לנסיעות האלו או בגלל המנוע הקטן לא יעמוד בעומס?

אם לא, יש למישהו המלצה לרכב אחר ידני וחסכוני שיתאים לי (תקציב באיזור 60000+- שח)?ש

אשמח לקבל תשובה ממישהו עם רכב כזה או דומה שרוב הנסיעות שלו הן בינעירוניות.

תודה

פורסם

הסר דאגה מלבך, רוב* הרכבים המודרניים יטפסו כמעט** כל עליה בישראל בחדווה, במהירות המקסימלית בה מותר לסוע שם.

* הייתי כותב כולם, אבל אז יבוא החכם שימצא איזה קלנועית 200 סמ״ק עם מיסוי של רכב משפחתי. אז נסתפק ברוב.

** כי אותו חכם יצביע על רחוב אל מנסוריה במזרח ירושלים, או על הקיר הידוע לשמצה במג׳דל שאמס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נהגתי ב107 מושכרת עם גיר רובוטי בדרכים בינעירוניות +2 מבוגרים והרכב סחב יפה מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא היה לי ספק שהרכב יצליח להגיע לחיפה, מה שמטריד אותי זה האם הוא יוכל לעשות זאת במשך 3 שנים כשבכל שנה הוא יסע כ 25000 ק"מ?

האם משהו נסע מרחק דומה עם רכב דומה? אולי בכלל אוטו כזה אמור לנסוע בעיקר בעיר ולא נסיעות ארוכות...

פורסם

כמו שאמרו קודמיי, לא צריכה להיות בכלל בעייה להתנהל ולסחוב עם רכב קטן מנוע.

יש בעיה אחרת, והיא קשורה לנוחות שלך כאדם: בשלב מסוים, פשוט לא יהיה לך נוח לנהוג לאורך זמן במכונית כזו, שהיא עירונית מטבעה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ראיתי היום אחד כזה ברמת ישי (סיומת 71), דווקא רכב חמוד מאוד. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם יהיה נוח לך לנהוג ברכב קטן ופשוט כזה כ"כ הרבה זמן וק"מ ביום? לכן נסיעת מבחן חובה. מבחינת מנוע אין שום סיבה שהוא לא ישרוד את הנסיעות של הרצליה לחיפה.

• תוכן חדש...