Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

50-60K, שנתון 2002, אלפא)(147),פיג'ו(206cc),ב.מ.וו(3),יונדאי(קופה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל אני רוצה לציין שנברתי וחיפשתי על גבי הפורום ובאינטרנט המון לפני שאני שואל.

אני רוצה לקנות רכב בתקציב עד 50-(קיצוני)60K שאני אהנה ממנו.

הנאה בשבילי היא: אסתטיות(פנימית, חיצונית, יחודייות) , חווית נהיגה סבירה(לא משעממת אבל גם לאו דווקא ספורט משוגע)

אני לא מחפש "הכי אמין,חסכוני,חדש וכו'...".

אני מוכן להתפשר בחסכון לטובת ההנאה.

למרות הכל, עלויות אחזקה, כן משחקות עבורי חלק משמעותית בין הדגמים המתאימים ל"קטגוריה"

אופי הנהיגה: בלי הרבה פקקים, בשגרה נסיעות קצרות בעיקר. ופנאי. צפוי כ8 אלף קילומטר לשנה.

אלה הדגמים שעל הפרק(עדיפות לידני בכולם, שנתונים מ2002):

אלפא 147 2 ליטר. (כרגע נראה לי כתמורה הכי טובה למחיר)

פג'ו ( 2ליטר)206cc (האפשרות המנצחת מבחינת מראה - יתרון ענקי לגג נפתח)

יונדאי קופה, וב.מ.וו סדרה 3(1.8-2) שאני לא ממש בטוח לגביהם אבל יודע שהם אפשרויות מתאימות.

או שאני בכלל לא בכיוון ויש משהו אחר.

אני בטוח שיש לכם את העדפה שלכם . ומי שעונה לי שיציין בבקשה למה הבחירה, עד לאיזה קילומטרז' לחפש בכלל וממה להזהר.

תודה רבה לכל העונים, אני לתרום איזשהו "מבחן ארוך" טווח לפורום לאחר הקנייה.

פורסם

147 ידנית 2.0 יהיה לך מאוד מאוד קשה למצוא במידה ומצאת,אתה צריך להיות מאוד זריז והחלטתי כי לרב הן נחטפות.

סידרה 3 E46 קופה לא תכנס לך בתקציב ועליות ביטוחים גבוהות מאוד

יונדאי קופה 2003 (הצורה החדשה) תוכל למצוא אחת ידנית 2.0באיזור ה60 ואולי קצת פחות,עליות אחזקה יחסית זולות+ביטוח סביר

חווית נהיגה לא מרשימה במיוחד,אבל תרשים אולי כמה בחורות,ואולי כמה בחורים :wink:

פז'ו 206 CC אם כל מה שחפצה נפשך זה גג נפתח עם שיק צרפתי כי אין לה יותר מזה,חוץ מדעתי האישית שזה רכב של כוסיות.

במצבך הייתי שוקל 156 2.0 ידנית או 147 1.6 120 הן יותר נפוצות.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...