Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחמם רגליים חשמלי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קרוב משפחה הגר בצפון סרביה והוא נהג מיניבוס.

החורף שם מתאפיין בטמפ' קיצוניות שמגיעות עד 15- מעלות.

כמובן שמערכת החימום ברכב לא עובדת, בכלל מצב תחזוקת הרכבים שם הוא בלתי יאומן.

זכור לי שכילד ראיתי נהגי אוטובוסים בעיקר שהיה להם מין תנור ספירלה חשמלי שהותקן ליד רגלי הנהגים.

משהו מכיר מכשיר כזה? ניתן להשיג תנור כזה של 12V?

פורסם

אוטובוסים כבר שנים מוסקים בחניה ע"י מערכות הסקה מרכזית ,בוילר בתא המנוע (על סולר) ורדיאטורים קטנים מתחת לכסאות ,כמו WEBASTO ודומיו.בזמן נסיעה הוובסטו מכובה והמים מתחממים כמו בכל אוטו ממעגל מי הקירור.הספירלות מתחת לדוושות מזמן מתו.

פורסם

פעם היה לי רכב שרדיאטור החימום הפנימי שלו לא עבד. באחת מחנויות אביזרי הרכב מצאתי מפזר חום קטן עם חיבור למצית, שדווקא עבד לא רע בכלל עד שהתקלקל. אני לא יודע כמה הוא אפקטיבי בטמפרטורות של מינוס 15 מעלות, אבל בקור של שיא החורף בשפלה הוא היה די סביר.

זה לא רעיון טוב להתקין גוף חימום גלוי ברכב נוסע. אתה יודע, עניינים של שריפה, כוויות וכאלו. גם אם איכשהו תצליח להתגבר על המגבלה של מערכת החשמל ברכב, הייתי מוותר על זה רק בגלל היבט הבטיחות.

נ.ב - הקשר לפורום ייעוץ ברכישת רכב הוא?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה שהמיניבוס לא שווה השקעה בתיקון ההסקה,אם הוא הולך לכוונים כאלה (רק לרגליים שלו ? והנוסעים ב -15- ?).אין נהג אוטובוס באירופה שלא מכיר את המערכות האלה.אפילו בחלק מאוטובוסי אגד היה לוח פיקוד קטן ל-WEBASTO.(בטח באוטובוסים של קו אילת) ורדיאטורים מתחת למושבים.

פורסם

תראו, אתם מדברים על ישראל ואירופה ואני מזמין אצכם לאזורים הכפריים של סרביה, רומניה ובולגריה.

על חימום כמו שאתם מדברים יש רק לחברות בבלגרד ובבוקרשט בכפרים זה אחרת, עולם אחר לגמרי.

הוא מוביל קבוצות של פועלים ותלמידים בבקר ובערב, אבל בשל מחירי הסולר שם הוא נאלץ להמתין זמן מה ברכב.

רבותיי, אנשים מתקיימים שם בפחות מ 200 אירו בחדש.

פורסם

תראה, אתה צריך למצוא מי שהיה בתנאי קור כאלו לאורך זמן ועם מגבלות תקציב וטכנולוגיה, ככה שאפילו אי אילו זכרונות מציוד צהלי לא יעזרו פה. אולי פורומים בארצות קרות מאוד, ששם יש בעיה גם ברכב פרטי ביחוד עם הסעת ילדים במושב האחורי שיכול להיות קר מאוד, וזה מטריד חלק מאנשים.

אם הכוונה שלך לקנות ולשלוח לו, או להמליץ לו על אתר, נסה לחפש משהו שנקרא portable vehicle heater

או 12volt Portable Car Heater או הוולטאז' שיש אצלו באוטובוס) כמו מפזר חום כזה ב-$32 או קונבקטור 300W ב-$80

אולי יש גם באיביי בסרביה?

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...