Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

F.L.I + HIFONICS

oren157
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. למכירה סאב הייפיניקס כולל תיבה MDF מקורית על פי הוראות יצרן במצב ליגה, לא הוגבר מעולם בצורה מפחידה, וקיבל תהנהגות ממש כמו ילד שמקבל ליטוף מאמא

הנתונים הם:

סאב וופר ‏12 ‏אינטש HFI12D4 Hifonics

הספק: 600 וואט הספק אפקטיבי: 300 וואט RMS

2. למכירה תיבה אקטיבית של החברה הבריטית F.L.I עשויה מ - MDF מלא וקשיח הכוללת בתוכה מגבר (ללא סאב) זוהי תיבה ממש

חדשה שלא נעשה בה שימוש אפילו פעם אחת מאחר ובמשלוח מחו"ל הסאב עצמו קיבל מכה ולא היה ניתן לתקנו.

אפשר להרכיב עליו סאב וישר לצאת לדרך....חבר'ה אני רוצה לתת הדגשה קטנה על התיבה, זוהי תיבה שלא צריך להרכיב מגברים ולנסות להשתגע, מה שמיוחד בה זה שאתם ישר מחברים אותה מהרדיו דיסק ויש לכם שמיעה איכותית ביותר

ניתן גם לחבר אותה ללא המגבר אם רוצים (אבל תאמינו לי עם המגבר אתם תיהנו)

נתונים של התיבה:

גובה - 380 מילימטר

רוחב - 350 מילימטר

עומק - 500 מילימטר

נתוני מגבר - 1000W מקס

300W נומ (R.M.S)

1. 350 ש"ח

2. 450 ש"ח (רק בחו"ל זה 200 יורו)

אני מאיזור אשדוד

8699558 - 052

111.jpg

222.jpg

333.jpg

444.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה בבקשה ממכם לא להשאיר לי הודעות פרטיות כמו: " אח שלי אני יבוא אליך ב -10 לחודש

או שזה לא בשבילי אני שואל בשביל חבר וכל השטויות האלה למיניהם

מי שלא רציני שלא יבוא זאת הסחורה כמו שהיא מי שרציני פשוט יבוא וייקח

רק השבוע יש מבצע חם עבור שניהם מי שקודם זוכה

יאללה נראה עשה טלפון ראשון ולוקח !!!

• תוכן חדש...