Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהייתי צריך להתמודד עם אספקת זרם למערכות בתערוכות שונות ברכבי הדגמה רק שורה של ספקי כח ממותגים שחוברו במקביל הצליחו לספק את "הרידינג" הדרוש להספק של 1000 ווט ומעלה. :lol:

מי? מה? למה?

לא עושים ככה!

מתחדשת*

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התגובות. אני אתקין את המערכת ואלך קודם כל על התקנה עם כבלים איכותיים מהמצבר למגברים. אחד מכם הציע 4 גייג' ואחד הציע 8 גייג'. חבל שאין 6, הייתי עושה ממוצע :lol:

אז על איזה עובי ללכת? מה ההפרש במחירים? תזכרו שיש לי פונטו, רכב קטן וקצר.

פורסם
תודה על התגובות. אני אתקין את המערכת ואלך קודם כל על התקנה עם כבלים איכותיים מהמצבר למגברים. אחד מכם הציע 4 גייג' ואחד הציע 8 גייג'. חבל שאין 6, הייתי עושה ממוצע :lol:

אז על איזה עובי ללכת? מה ההפרש במחירים? תזכרו שיש לי פונטו, רכב קטן וקצר.

אז בוא אתן לך תשובה מאד יעילה :lol: לך על 4 גייג', למה? אם בעתיד תרצה להוסיף עוד מגבר כבר יהיה לך את ההכנה לזה ולא תצטרך להרים שוב את השטיח ולפרק חצי אוטו בשביל זה :wink:

8 גייג' בוודאות מספיק למגבר אחד. תרכוש קיט התקנה או כבל כזה אבל של חברה טובה אני לא רוצה לנקוב בשמות עוד יגידו שאני "שתול" פה או משוחד [ובאמת שאני לא] כבל מתח איכותי זה 50 אחוז מההתקנה, כבל חרא יעשה הרבה צרות של אי העברת זרם כמו שצריך,תווצר קורוזיה בפרק זמן קצר בנחושת,התנגדות גבוהה.

שיהיה בהצלחה ואם תזדקק לעזרה כלשהיא אשמח לעזור 8)

פורסם

+1

כבל 4 גייג' זה מינימום, וזה לא עולה יקר מאוד, לא צריך להשתגע בחברות, יש גם כאלו יחסית פשוטים שעושים עבודה טובה, רק תראה שאתה לא קונה כבל של METRA או משהו כזה שהוא בעובי של 10 גייג' עם בידוד של 4 גייג'.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה. זה משנה אם הפיוז הוא של 80A או 40A? מה ההבדל ביניהם?

לפי מה שהבנתי, חלק מהמתקינים כבר מצוידים בגלגלות עם כבלים כאלה לעבודה שוטפת. האם הכבלים האלה איכותיים מספיק? האם כדאי לקנות לפי מטר רץ ולבוא למתקין עם כבלים? בכבלים לפי מטר רץ לא מצוין שם החברה, לא ניתן לדעת כל כך מה האיכות.

פורסם

המגבר שיותקן: jbl 1004

חיפשתי בנתונים שלו, אך או שאני לא יודע לקרוא אותם להסיק מהם כמה אמפר הוא צורך, או שלא כתוב.

בתמונה צדדית שלו ראיתי שיש לו מקום לשלושה פיוזים של 25A. אני מסיק נכון שהוא צורך 75 אמפר?

http://www.jbl.com/EN-US/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=GTO1004

התמונה השלישית.

הבנתי גם שאולי כדאי לי לחשוב על SUNDOWN SAX100.4 שנמצא בערך באותה רמת מחיר, יכול להיות? איפה אני יכול למצוא מגברי SUNDOWN?

הכבל הזה טוב? כמה מטר אני צריך ממנו להתקנת המגבר?

http://www.autodesign.co.il/%D7%9B%D7%91%D7%9C-4-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%92%27-%D7%9C%D7%94%D7%96%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%97/p-54.htm

פורסם
המגבר שיותקן: jbl 1004

חיפשתי בנתונים שלו, אך או שאני לא יודע לקרוא אותם להסיק מהם כמה אמפר הוא צורך, או שלא כתוב.

בתמונה צדדית שלו ראיתי שיש לו מקום לשלושה פיוזים של 25A. אני מסיק נכון שהוא צורך 75 אמפר?

המגבר במקסימום צריכת זרם שלו לא יעבור את ה 30 אמפר [צריכה מקסימלית של 4 ערוצים בעומס של 4 אום] הפיוז ששמים "בדרך" לרוב מיועד להגן בפני קצר כלשהוא שיכול להיות בקו עצמו של המתח [כמו בורג שמישהו יכניס בזמן התקנה של משהו ברכב ואז הוא יקוצר לגוף (למינוס) ] לגבי איכות הכבל אני אמרתי תעשה מה שאתה רוצה איכותו צריכה להיות טובה מאד יצרן סיני כלשהוא יתרום לעוגמת נפש אז אתה תחליט לבד.

פורסם

אין בעיה עם לקנות כבל לפי מטר רץ,רק שיהיה מחברה טובה כמו:

קנו

אודיסון

סטינגר

JL

אם אתה לא רוצה להשקיע כלכך בחיווט יש לך את סאונד קווסט.

בשיפוצים...

• תוכן חדש...