Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אובכן, אבא שלי היה אמור אתמול לעבור טסט, אך אמרו לו שהוא צריך להחליף צמיגים, לפחות 2 קידמיים, אבא שלי נסע לאיזה פנצ'ריה, ואמר להחליף את כל הארבעה, שיהיו סוג א' טובים וכמו שצריך.

בעל המקום הציע לו את הצמיג Kleber Dynaxer HP3

אז אבא שלי רכש רביעייה כזאת.

360 ש"ח כל צמיג.

עכשיו אמרתי לו, למה לא לקחת צמיגים של Good Year או CONTINENTAL או michelin.

אז הוא אמר שאמרו לו שזה גם מצויין.

אפשר חוות דעת על החברה הזאת?

תודה, ושבת שלום.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

צמיגי HP3 KLEBER טובים מאוד.

לא רשמת את מידת הצמיגים, לכן אין אפשרות להתייחס למחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קלבר ידועים בתור חברה מעולה. אני בזמן הקרוב החודש גם מחליף רביעיה חדשה לקלבר.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

עוד שאלה, רשום על הצמיג H91

מזה אומר?

אני יודע יש H, יש T ועוד משהו.

אז אם אפשר הסבר וגם מזה 91

וזהו.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

הH הוא קוד מהירות (המהירות המקסימליתצ שלה מתוכנן הצמיג). לא זוכר בדיוק על איזה מהירות מדובר. אבל יש המון אותיות שמסמלות אותם

לגבי קלבר, צמיג מה שנקרא "בסדר גמור". עושה את העבודה, לא טירוף, אבל גם לא רע

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
195/65 R 15

91 זה קוד עומס (עד 615 ק"ג לגלגל).

אתה יכול להשוות למחירים באתר "TIRES4U" (לדגמים מחברות טובות), המחירים באתר בדרך כלל קצת גבוהים:

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=65&s=195&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=6&mm=26

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...