Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מצטער אם אני לא מפרסם במקום הנכון או באופן הנכון פשוט באמת שאני לא מבין איך ואיפה מותר לפרסם פה.

ועכשיו לבעיה:

פונטיאק סנברד מנוע 3.1 שנת 93, כשהרכב בהילוך סרק או דרייב וללא גז (בשני ההילוכים הנ"ל) הסל"ד ממש נמוך, לפעמים מגיע לגבול המקרטע וכמעט נכבה.

מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהידוק החיבור בין הדוושה לקרבורטור ופתיחת המצערת ממש טיפה תשנה משהו לטובה או שזה עלול להזיק?או האם זה בעיה של פילטרים (דלק\אוויר) בלויים?

תודה רבה מראש למגיבים, גל :)

פורסם

יכול להיות מנוע צעדים תקול. ממליץ לגשת למוסך שיכול להתחבר על מחשב סורק תקלות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנוע ששומר על סיבובי סרק ומווסט אותם לפי עומס המנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין לך קרבורטור אלא הזרקה. גם אני ממליץ לך להתחבר לסורק תקלות לדעת במדויק מה הבעיה,

קשה לנחש בדברים האלו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

טוב, תודה רבה על העזרה רק עוד משהו קטן.

בהנחה שבאמת המנוע הנ"ל פגום, כמה יעלה לתקנו\להחליפו?

תודה וסליחה על ההצקות שלי, אבל נראה לי שבגלל האמריקאית המבוגרת הזאת עוד תשמעו ממני הרבה:lol:

נ.ב.

מישהו מכיר מוסך טוב עם שירות אדיב שמטפל בפונטיאק\ג'נרל מוטורס באיזור השרון?

פורסם

אל תקבע ישר שהמנוע פגום על סמך מה אתה חושב שהמנוע פגום?

מוסכים לאמריקאיות לא מכיר באיזור השרון אבל במידה אין לך בעיה לנסוע לת"א יש לי כמה כאלו.

פורסם

כשאמרתי "המנוע הנ"ל" התכוונתי לאותו "מנוע צעדים" שהוזכר פה מקודם.

איך החלק נראה בכלל? איפה הוא ממוקם?

אולי אני יכול לתקן משהו שם בעצמי אחרי הכל:roll:

פורסם

אה מתנצל חשבתי שהתכוונת למנוע הרכב :-) מנוע צעדים אם אני לא טועה ממוקם ליד בית המצערת.

עדיף שלא תתעסק בדברים שאתה לא יודע ובמיוחד אולי זו לא הבעיה בכלל.

מניסיון שלי,עדיף ללכת למוסך ולחבר את הרכב לסורק תקלות שיתן קוד תקלה ולראות מה הבעיה באמת.

פורסם

סבבה, וכך יעשה:wink:

ובאמת עדיף לסוע עד לתל אביב בשביל מוסך שמטפל בפונטיאק גם אם אבא שלי המליץ לי על מוסכניק אנושי שטיפל בזמנו בקליאו של אמא שלי?:lol:

• תוכן חדש...