Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוצרים של DLS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המגברים מהסדרות הגבוהות של DLS - לי באופן אישי - גורמים להזיל ריר - אמרתי את זה לא פעם.

הסאבים שלהם נחשבים טובים - עד כמה? לא יודע לא שמעתי.

אם הם יותר טובים מאלפיין או מJBL - שוב, איזה דגם, איזה מוצר, איזו סדרה? ובסופו של דבר עניין של טעם אישי.

אי אפשר לענות לך על השאלה.

תשכח מזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יכול לומר לך שזה מוצרים ברמה גבוהה מאוד, לי אישית יש סאב של dls ואני נהנה מכול רגע שאני שומע אותו.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש להם מוצרים מעולים ויש להם מוצרים שהם תת רמה. הכל תלוי אל מול מה אתה משווה אותו ובאיזה תג מחיר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מתעלק על השרשור ברשותך.

ראיתי באחת החנויות שעובדת בעיקר עם DLS, שהם מציגים את הרמקולים כטובים למוזיקת רוק ומוזיקה אלקטרונית, שזה בערך רוב המוזיקה שאני שומע, עם דגש על רוק (ממטאל ועד סקורפיונס, אלטרנטיבי וכו').

אשמח קודם כל אם תאשרו לי שאכן כך הדבר, ואם כן רציתי לשאול על אילו רמקולים/ סדרה של DLS אתם ממליצים בתקציב של עד 900 ש"ח. כמובן שלא חובה לנצל את כל התקציב :-D

אם יש לכם הצעות על רמקולים אחרים שיהיו טובים יותר לסגנון בתקציב הנ"ל (מורל דוטק אוביישן? הרץ אנרג'י? פוקל אקסיס?) אשמח לשמוע גם כן.

פורסם

וחברים אחרים בפורום דווקא המליצו לי להימנע מטמפו ובאופן כללי ממורל כשזה מגיע לרוק. אם לומר את האמת, אני קורא כאן כבר הרבה זמן, ורק מתבלבל מיום ליום. אני כבר לא יודע איזה קומפוננט להביא במחיר סביר שיתן לי את התמורה המתאימה. אם זה משנה משהו, אני לא מאלה שמפציצים בווליום יותר מדי, יותר מחפש דיוק ואיכות הפרדה וסאונד. הלוואי והיתה לי היכולת להביא מערכת SQ בכמה אלפים, אבל לצערי אני לא יכול להשתגע מבחינה כספית. כשאתם אומרים שסט ב-900 שקלים לא יעשה את העבודה ברוק, למה אתם מתכוונים? באיזו רמה אתם בוחנים את הרמקולים?

המליצו לי על פוקל 165V1 על גבול ה-1000 ש"ח, גם רמקולים ב-1000 ש"ח לא יעשו את העבודה?

אני חייב לציין שזו מערכת ראשונה שלי, לחברים שלי אין מערכות כך שאין לי יותר מדי למה להשוות, וגם לא שמעתי מערכות על כך שכל מה שאשים באוטו יהיה שיפור עילאי לעומת איך ששמעתי עד היום (רמקולים מקוריים ומסקימום ר"ד קנווד). אני אמנם ניחן באוזן טובה שמבחינה בזיופים ועיוותים לרוב, אך לא אודיופיל או שואף למערכת על. עד לפני שבוע הייתי סגור על הטמפו, וכששאלתי כאן בפורום, המליצו לי להימנע מהם אם אני שומע הרבה רוק וקצת אלקטרוני.

אני מקבל את הערותיכם, אך לא הצעתם לי שמות של רמקולים אחרים שיכולים לבוא בחשבון בתחום התקציב הזה. גם כך כל יום אני מוסיף עוד 100 שקל ועוד 100 שקל. אין לזה סוף. אני מתכנן להביא מגבר סביר (מאק אודיו Z4200 או JBL1004) וסאב עם הספק נמוך (קיקר C12 או JBL 512 שהמליצו לי כאן) שיוסיף בעדינות ובלי להחריש לי את האוזניים את התדרים הנמוכים לקומפוננט. אני מתכנן להגביר את הסאב והקומפוננט באמצעות המגבר הנ"ל.

אם תוכלו להתאים לי קומפוננט שישתלב יפה (תציעו גם קצת מעל התקציב, נראה אם אפשר למתוח, נעשה שעות נוספות, אבל לא בהגזמה פראית) האוזניים שלי יודו לכם, כי כבר חודשיים אני סובל מתת רמה של מערכת, יש ימים שאני אפילו לא מחבר את הר"ד ונוסע עם רעש של צמיגים :?

סורי על החפירה.

פורסם

הייתי נישאר על הפוקל V1 ,ב-1200 שח אתה יכול להביא את ה-V2 או ה-VB

הקומפוננט שהוא באמת רמה מעל זה ה-165VR ב-1600 שח ,לטעמי מצויין.

באותו מחיר אתה יכול ללכת גם על ההרץ היי אנרגי.

פורסם

אני אשאר בתחום ה-1000 ש"ח. ראיתי שלפוקל יש הספק של 70 RMS, הרבה פחות יחסית למורל (טמפו או דוטק אוביישן).

למרות זאת אתה ממליץ עליהם יותר מהמורל לסגנון הזה? החשש שלי הוא שהמגבר ישרוף אותם. אין לי ממש ניסיון בהרכבת מערכת, לכן כל השאלות האלה.

איך הקומפוננט הזה של ריינבו? הוא בטווח המחירים הזה והבנתי שהם חברה מעולה -

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=711601

פורסם

פוקאל V1 או ה VB, שהוא שיפור של ה V1, הם קומפוננטים טובים למוזיקת רוק. הם אומנם לא בעלי יכולת ספיגה גבוהה אבל נצילים יחסית ומספיקים למי שלא מחפש עוצמות גבוהות מאוד.

כיוון נכון של המגבר ותוכל להגביר איתו גם את המקוריים של הרכב :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה יכול להוסיף לרשימה גם את ה RAINBOW SLX DELUXE.

רוב המוזיקה שאני שומע היא די דומה לשלך, וכאשר בזמנו הייתי צריך לבחור סט הלכתי על סט של ריינבו (מסדרה יותר גבוהה) בגלל שלטעמי הוא הכי התאים למוזיקה.

שמעתי את הSLX במספר הזדמנויות, הוא לוקה מעט בתחום הבאס (הסאב יפצה על זה), אבל בכל השאר הוא בסדר גמור,סאונד גרמני כמו שאני אוהב. לדעתי הוא סט נהדר ביחס למחירו.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
יש להם מוצרים מעולים ויש להם מוצרים שהם תת רמה. הכל תלוי אל מול מה אתה משווה אותו ובאיזה תג מחיר.

האם אתה יכול לפרט איזה מוצרים שלהם לא נחשבים (כהגדרתך: 'תת רמה')?

אני פשוט שוקל לרכוש מגבר CA41 ולא בא לי ליפול.....

• תוכן חדש...