Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטרף להמלצה על פיאט פונטו. השתמשתי בו הרבה במסגרת העבודה שלי, בעיקר בנסיעות לירושלים.

אם אין לך בעיה עם תיבת הילוכים רובוטית אז זה רכב מצויין וחסכוני מאוד בדלק!

פורסם

מצטרף להמלצה על פאביה TSI ידנית, לדעתי הסופרמיני עם התמורה הטובה ביותר למחיר יחסית נמוך של 87K.

אתה מקבל מנוע בעל מומנט רב ומצד שני חסכוני מאוד וגם אבזור טוב.

היתה לי התלבטות קשה בין פולו tsi לפאביה הנ"ל, אך בסוף הוכרע לטובת הפולו רק בגלל שרוב הנסוע שלי בעיקר בתוך העיר ובפקקים של המרכז, וגיר ידני די מעיק במצבים כאלה..

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תודה רבה לכולכם

עזרתם לי מאוד

אגב לגביי אלו שהמליצו על הסוזוקי ספלאש, קראתי הרבה ביקורות באינטרנט שבטווח המחירים שלה כבר עדיף את הסוויפט, אם תוכלו להגיד לי למה בכל זאת עדיף את הספלאש אם בכלל?

פורסם
תודה רבה לכולכם

עזרתם לי מאוד

אגב לגביי אלו שהמליצו על הסוזוקי ספלאש, קראתי הרבה ביקורות באינטרנט שבטווח המחירים שלה כבר עדיף את הסוויפט, אם תוכלו להגיד לי למה בכל זאת עדיף את הספלאש אם בכלל?

היי,

אם אתה מחפש מכונית מיני, אז יש מבצע מצויין על פיאט פנדה על המשביר לצרכן ב- 67K במקום 80K (מחירון).

בנוסף, הם נותנים לסטודנטים תו של: 1500 ש"ח לקניות במשביר.

פנדה זולה, היא מיני יחסית גדולה, ומחיר הטיפולים והחלקים מאוד נמוך.

למרות שמדובר במנוע קטן (1.2), הגרסה החדשה היא עם הספק של 69 כוח סוס. זה אומנם לא הרבה לעליות של ירושליים, אבל אם אתה לא מחפש ביצועים - זאת בהחלט תמורה מצויינת למחיר.

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ds20101229_56792

רכב נוסף שהייתי שוקל הוא סיאט איביזה 1.6 ספורט ידני (3 דלתות) במבצע של 90,000 ש"ח.

מדובר ברכב מצויין שנותן 105 כוחות סוס. עם חישוקי מגנזיום, גג נפתח פנורמי ואבזור מאוד מפנק.

http://www.seat.co.il/sofshana_mini.asp?ref=sitebaner

בהצלחה

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

• תוכן חדש...