Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שהמנוע שלו במצב המקורי שלו יצליח להתמודד עם גדישה.

סך הכל בשביל 15K לקבל מנוע של קופרה ורכב נוסע עם 180 כ"ס זה מעולה.

והאמת? 180 על הפולו הזאת צריך להיות מאוד חזק, קח בחשבון מה שכולם אמרו לך פה.

חוקי, גם אם מאוד תרצה אתה לא תהיה.

טורבו בלבד על המנוע אולי איכשהו אפשר להסתיר אך גם זה בספק רב.

בכל מקרה, תעדכן, נשמע מעניין :)

Got To love It

פורסם

עד כמה שידוע לי הפולו והאיביזה הינן חופפות מבחינת שילדה ומכלולים(בהתאם לדורות כמובן).

האיביזה טורבו הקודמת התקשתה מאוד כסטנדרט להתנהג ולפנות כרכב ספורטיבי.

לדחוף על הפולו הנ''ל מנוע חזק לא יביא לאיזה פרויקט מפתיע,אלא אם כן ייעשה משהו מקיף ודרסטי גם בנושא ההתנהגות שלא משתמע ממש מפותח השרשור.

וכמו שציינו מבחינת חוקיות זה גם בעייתי.

תחסוך לך את הכסף ורכוש רכב עם בסיס טוב יותר לשיפורים והתנהגות.

פורסם
אני יכתוב שוב כי כנראה יש לך בעיה בקריאה :

( כגון בלמים משופרים , צמיגים טובים יותר , בולמים טובים יותר וזה רק על קצה המזלג ) .

לא הבנתי כתבת את זה בתגובה אליי?

פורסם

תודה רבה לכולם על היעוץ, לאחר בדיקות לעומק ויותר מחשבה החלטתי שלא להחליף את המנוע מהסיבה הפשוטה של החוקיות אבל בגל מקרה תודה רבה לכולם על התגובות אני מקווה לעדכן אותכם בדברים טובים בהמשך לגבי הפולו. :-)

פורסם

"החלטתי לא להכנס לפרוייקט הזה" - TAKE 50,213

כל הכבוד על הסבלנות של חברי הפורום לענות תשובות לכל אחד שמתעורר בבוקר אחרי שחלם בלילה שלאוטו שלו יש 30% יותר כח ומחליט להרשם לפורום ולשגע את כולכם.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

כל הכבוד על הסבלנות של חברי הפורום לענות תשובות לכל אחד שמתעורר בבוקר אחרי שחלם בלילה שלאוטו שלו יש 30% יותר כח ומחליט להרשם לפורום ולשגע את כולכם.

צודק אחי להבא אני באמת יחשוב יותר לפני שאני יעלה פה נושאים

פורסם

או במילים אחרות, אם היו לי 19 יורו על כל תגובה שנתנה ברצינות לכל שאלת פרויקט תלושה, הייתי נכנס שותף בקידוח לוויתן.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...