Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כמה שנים נידרש להחליף את הסוללה של איתורן , האם החלפה זו נעשית במסגרת הבדיקה השנתית והיא כרוכה באיזו עלות למנוי קבוע ?

פורסם

ערב טוב.

לגבי כמה שנים אני לא יודע מה שכן אני יודע שההחלפה נעשית במעמד הבדיקה השנתית בתוספת מחיר של כ 60 שקלים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

הסוללה צריכה להיות מוחלפת אחת לתקופה. הבעיה היא שכאשר הסוללה תקולה, היא גורמת לזליגה.

לכן, כדאי להחליפה אחת לכמה שנים, הייתי נוקב בציון פרק זמן של אחת לשלוש שנים , כאמור, להערכתי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

החלפת הסוללה כרוכה בעלות למנוי פעיל ומהי העלות ?

מהו זרם הזליגה הצפוי במקרה שלא מחליפים את הסוללה לאחר שהתחילה לזלוג ?

פורסם

כלקוח של איתורן:לאחר התקנה של איתורן ברכב חדש ניתנת אחריות מקיפה למשך שנתיים.לאחר שנתיים יוצרים קשר בדרך כלל ומודיעים שאחריות הסתיימה,מציעים שרותי תיקונים וחידוש אחריות תמורת תשלום נוסף.מצבר גיבוי שקיים ברכב מתחיל לעבוד לאחר תקלה או החלפה של מצבר רגיל,אבל אורך חייו מספיק רק ל 24 שעות.בדרך כלל כאשר מצבר כזה מבצע פריקה עצמית מוחלטת לא ניתן להטעין אותו שוב אלא חובה להחליפו.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם
למה שלא תפנה לשרות לקוחות של איתוראן בשאלות אלו?

בשביל מה יש את הפורום ? פניתי ולא ידעו לענות לי לכן אני מעלה זאת כאן

• תוכן חדש...