Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע לגביי הסקודה, אבל הפורד הוא לבטח לא רכב אמין. לי יש אותו בליסינג אמנם כך שאני מוגן, אבל בשנה האחרונה הוא בילה לפחות 3 פעמים במוסך. אני נכנס לרכב ופתאום ההגה מסרב להסתובב, פתאום המנוע מנגן לי מוזיקת מטאל כאילו הוא עוד רגע מתפוצץ...

הוא בהחלט רכב מצויין.

אני הייתי מוסיף את ה-C5 לרשימה שלך.

מה שלא תבחר מבין השלוש יהיה החלטה טובה, אין לך מה לחשוש. כולן גדולות ומרווחות מאוד למשפחה גדולה. אגב, זה לא כל כך להתנייד עם רכב גדול שכזה. עם המונדיאו אני מתקשה לחנות לפעמים.

עכשיו נותר לך להזמין נסיעת מבחן לכולן ולבחור את זאת שהכי עושה לך את זה.

אגב, למה פסלת את המאליבו מראש ? לא שאני ממליץ עלייה, אבל בדוק גם אותה.

לגבי הבעיות במונדאו, ככל הנראה "נפלת" על רכב לא טוב. לא שמעתי (עד עכשיו) משהו שהתלונן על בעיות מכניות ברכב זה. שמעתי הרבה על בעיות חניה בגלל הגודל.

לגבי הצעותיך למליבו - אני מחפש רכב עם מנוע מתקדם יותר. זו אחת הסיבות שאני כרגע הורדתי את המונדאו מהרשימה (עד שיגיע לארץ הדגם עם מנוע הוטרבו).

בעבר היה לי סיטרואן ו"אכלתי מרורים" עם הרכב הזה. גם המוסך היה "על הפנים" והשרות היה זוועה. לכן לא רוצה להכניס שוב "ראש בריא למיטה חולה".

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המנוע של השברולט הוא די חדש - והרבה יותר פשוט מזה של הסקודה או האופל וגם כח לא חסר לו.

בהתחשב בעובדה שאפשר לקבל עליו הנחה לא קטנה בהשוואה למונדיאו ולסופרב שהמחיר שלהן הוא כמעט בלתי ניתן להורדה - לא הייתי פוסל את המאליבו על הסף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להשוות את המאליבו המיושנת טכנולוגית, המגושמת, הלא איכותית הן בפלסטיקה והן באיכות ההרכבה, ובייחוד בשירות המחפיר של UMI, זה לעשות אבל לשאר המתמודדות בקטגוריה.

השרשור הזה בהחלט מיצא את עצמו.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
להשוות את המאליבו המיושנת טכנולוגית, המגושמת, הלא איכותית הן בפלסטיקה והן באיכות ההרכבה, ובייחוד בשירות המחפיר של UMI, זה לעשות אבל לשאר המתמודדות בקטגוריה.

אהה והשרות של צמפיון לא מחפיר?

:fadein:
פורסם
לגבי הבעיות במונדאו, ככל הנראה "נפלת" על רכב לא טוב. לא שמעתי (עד עכשיו) משהו שהתלונן על בעיות מכניות ברכב זה. שמעתי הרבה על בעיות חניה בגלל הגודל.

לגבי הצעותיך למליבו - אני מחפש רכב עם מנוע מתקדם יותר. זו אחת הסיבות שאני כרגע הורדתי את המונדאו מהרשימה (עד שיגיע לארץ הדגם עם מנוע הוטרבו).

בעבר היה לי סיטרואן ו"אכלתי מרורים" עם הרכב הזה. גם המוסך היה "על הפנים" והשרות היה זוועה. לכן לא רוצה להכניס שוב "ראש בריא למיטה חולה".

עדיין אני מציע לך לבחון את הסיטרואן. קבע נסיעת מבחן, מה יש לך להפסיד.

אבל נראה שאתה הולך לכייון של הסופרב. טוב, לפחות איתה לא יהיו לך בעיות עם החניה בגלל שיש לה את מערכת החנייה האוטומטית ...

פורסם

אני לא יודע באיזה סרט אתה חי שהשירות של צ'מפיון הוא בשמיים, והם מתנהגים ללקוחות שלהם כאילו הוא אלוהים אבל המציאות מראה אחרת. צ'מפיון מתנהג ללקוחות שלו בכל פעם שיש תקלות ברכבים שלהם, הם יורקים ללקוחות בפנים כאילו לא קנו מהם בכלל את האוטו, אז תצא מהסרט שאתה חי בו.

אני לעומת זאת לקוח שיש במשפחה שלו שברולט, וברוך ה' כשהייתי צריך אותם הם התנהגו בצורה הכי טובה ומקצועית. יכול להיות שאתה נפלת על מוסך עם שירות לא משהו, או שבכלל אתה מתבסס על שמועות.

לגבי המאליבו כמה שאתה מחשיב אותו ל"פחות טוב", יכול להיות שהיא לא שיא הפאר אבל אמינות מדברת ובינתיים ממה שאני חוויתי עם הסופרב שהייתה עם 4,600 ק"מ בהשכרה, והמנוע שלה התחמם. ומה שבסוף הבנתי הלך לה, זה מחשב ניהול מנוע קיבלתי במקומה שברולט מאליבו יותר "פשוטה" מהסופרב, אבל יותר טובה לשים דלק ולנסוע פשוט ככה נוסע בלי שום בעיות אז לכן במקרה הזה, אני מעידף את האמליבו.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

לא אמרתי שהמאליבו היא לגמרי ברת השוואת לסופרב - אך הפרש המחירים האמיתי ביניהן (אחרי הנחות) הוא כ-25000 ש"ח שזה לא מעט כסף...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שמעתי שמות של שתי רכבים שהיה לי ניסיון איתם אחד מהם עדיין ברשותי

אם במקרה תפזול לכיוון של אחד מהם הינה כמה נק' אור.

ביואיק לה קרוס-על פניו אוטו מעולה הדבר היחיד שבאמת מרגיז שבשבילי הוא חסרון הוא מרחק התנהגות המנוע ממה שרשום על הנייר

המנוע אוהב טורים גבוהים בשביל לנסוע זה לפחות מה שאני חוויתי ובשביל באמת לקבל את מה שרשום על הנייר אתה תצטרך לרדת על הברכיים עם טבעת לטווח האדום של הסל"ד.

יונדאי סונטה-כרגע ברשותי עדיין בין השאר (אקורד ובקרוב A1) הרכב שנת 2006 מנוע 3300 v6 הרכב מגיע מאובזר עד בלי די נוח מאוד המושבים החשמליים רחבים ואיכשהו תומכים בו זמנית אני בחור גדול ואני מרגיש בהם יופי..מתכווננים בקלות ההיגוי קליל המנוע נורא לינארי וחזק בנסיעה רגועה צורך פחות דלק מהמצופה מרחב גדול מערכת שמע טובה וכל מה שתחפוץ אני בהחלט ממליץ על הרכב הנ"ל אחרי 60K רק אזהרה אחת אחרי הרכב הנ"ל יהיה קצת קשה להתרגל לרכבים אחרים .(אותו הדעה אגב מחזיק גם חבר שקנה את הרכב מהחברה איתי והשתדרג לא מזמן לG37 ועדיין מתגעגע אליה..).

הבעיה היחידה שלך היא שיונדאי כבר לא מביאים את המנוע הגדול יותר ולגבי האיבזור אני גם כבר לא יודע..

אבל לדעתי שווה בדיקה בהחלט.

מקווה שעזרתי לעוד אנשים להכיר קצת יותר את הרכבים

(אני מבקש לא לקפוץ עלי בסגנון של איזה שטויות אתה מדבר וכאלה זהו הניסיון האישי שלי והדעה האישית שלי בהתאם לצרכים שלי עם הרכבים הנ"ל).

לילה טוב

פורסם

ממש תודה לכל המגיבים והעונים וכל אלו שמשתפים אותנו בחוויות שלהם עם סוגי רכבים שונים.

אני עדיין בשלבים של בדיקת רכבים שונים.

בדקתי את האופל ועכשיו אני בשלבי בדיקה של הסופרב.

חשוב לי לדעת על השרות של סקודה.

הבנתי שלסקודה יש מוסכים נפרדים משאר הרכבים של צ'מפיון.

האם השרות שלהם טוב יותר מהשרות של צ'מפיון?

פורסם

הגיעו למעשה 3 דגמים, קופה, סדאן, וסטיישן (ספורט טורר).

בעתיד תגיע ה OPC 4X4.

מרחב המחייה אינו זהה בין הדגמים - הקופה הכי פחות מרווחת.

תא המטען 530 ליטר נמצא בגירסת הסדאן ולא בקופה.

בהצלחה.

פורסם

בעתיד תגיע ה OPC 4X4.

בהצלחה.

מאיפה לך שהאופל OPC 4X4 תגיע?

:fadein:
פורסם

בעתיד תגיע ה OPC 4X4.

בהצלחה.

אין קופה. יש סדאן 4 דלתות, האצ'בק 5 דלתות עם דלת תא מטען רחבה וגישה נוחה יותר למטען וסטיישן.

פורסם
אין קופה. יש סדאן 4 דלתות, האצ'בק 5 דלתות עם דלת תא מטען רחבה וגישה נוחה יותר למטען וסטיישן.

עם כל זה ספספל אחורי שלאנשים גבוהים קשה לשבת בו.

• תוכן חדש...