Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי טלוויזיה BROTHER בת כ-6 שנים CRT.

אני מנסה לקודד את השלט הכסוף של YES לטלוויזיה ולא מצליח. ניסיתי את כל הקודים באתר של YES, ולצערי אין לי את השלט המקורי של הטלוויזיה.

יש למישהו פיתרון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לבראדר גם בהוט וגם ביס עוזר רק תכנות ידני - אני לא הצלחתי לעלות על הקוד בדרך אחרת.

איך עושים את זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת גם לי הייתה בעיה עם קידוד שלט לטלוויזיה ישנה, אחרי התייבשות של 40 דקות בהמתנה לנציגה, תוך 15 שניות היא הביאה לי קוד לטלוויזיה שלא היה באתר שלהם והכול עבד סבבה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
איך עושים את זה?

אם אני זוכר נכון:

1. לחץ על TV והשאר אותו לחוץ עד שהנורה מהבהבת פעמיים.

2. שהנורה מהבהבת פעמיים לחץ על 991 (TV עדיין לחוץ).

3. הנורה תהבהב פעמיים, לחץ על + ושחרר עד שהטלוויזיה מתכבת.

4. לחץ שוב על TV במשך 2 שניות עד שהנורה מהבהבת פעמיים או שלוש (הודעת אישור שהקוד הוכנס לזיכרון).

אם יש לך שלט של מקס טוטאל ניתן לתכנת אותו לטלוויזיה מול השלט המקורי (אני עשיתי ככה בהוט).

• תוכן חדש...