Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

רציתי לברר בקשר לשבורלט אוואו הקטנה שנת 2004 -2006..

איך היא מבחינת חסכון אמינות וכו'..?

יש מצב שהיא על הפנים בגלל המחיר הכל-כך נמוך שלה? כל המחירים בין השנתונים האלה נמוכים מאוד עם קילומטראז' נמוך ויד ראשונה גג שנייה! כאילו נראה האוטו המושלם!

משהו פה מסריח.. נראה לי שזה אוטו שייקח אותי הרבה למוסך אהה..

ראיתי ביד2 ב-36 אלף שנת 2008 יד 1 שעשתה 60! זה הגיוני?!

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=8&CarID=1661762&Code=cb243a699dffe110f9f40bd71ee7327a

(יש לציין שאני לא מבין כזה גדול במכוניות ואני בדיוק בחיפוש אחר הרכב האולטימטיבי בשבילי.. האוטו הראשון שלי.. חסכוני אמין וכו'..)

תודה ושבת שלום שתהיה!

פורסם

שברולט אביאו היא מכונית עם רמת בטיחות עלובה מאוד, תכנון קוריאני מיושן (תוכננה לפני פשיטת הרגל של דייהו) ובאופן כללי,

מדובר באחת המכוניות הגרועות ביותר שתוכל לרכוש בתקציב שלך (אותו לא ציינת, אבל זה ממש לא משנה מה התקציב, כל חלופה

תהיה עדיפה על האביאו).

פורסם

מה גם שהרכב נמכר כרכב חדש בזמנו אך הרכב מיושן בפועל (תבדוק ותראה כי הרכב תואם לשנות ה 90 ולא לאלפיים).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כנ"ל גם לגבי האופטרה, חלקים של דייהו ונסיעה של סוסיתא (בלי להעליב)

לא סתם המחירונים שלהם בריצפה. חבל לחברה כמו שברולט שהסמל שלהם מנוסס על רכבים כאלה.

פורסם

כשעבדתי ב"יס" היו לנו אוואו, אוטו נוראי , לא יציב ומכוער מאוד, היתרון היה המוניטין הרעוע של הרכב, מה שנתן לי את האפשרות לקבל מזדה 3 חליפית כמעט כל סוף שבוע

haters will hate

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שברולט, זה דייהו כמו שכבר הבנת, ורק אם היינו חיים 20 שנים אחורה אולי היה שווה אז לקנות אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב זוועה, לא אמין, המחירון שלו צונח, לא מאובזר כראוי, והכי גרוע - 1.5/5 כוכבים במבחן ריסוק! אני לא מכיר רכב שהוציא ציון גרוע יותר. אפילו לאלטו יש 3/5 כוכבים!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני רק אציין שנזכרתי במשהו, נסענו (המשפחה) לקפריסין, ושכרנו שם שברולט אבאו ידני. אבי טען שהרכב על הפנים, איננו סוחב כראוי, זווית המושב איננה נוחה והרכב לא ממש חסכוני.

לגביי הנוחות אני יכול לציין בתור אחד שישב במושב האחורי - זוועה, זוועה ושוב פעם - זוועה. גועל נפש של רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הדבר היחידי שהרכב הזה מסוגל לעשות הוא להאיץ ישר בצורה סבירה בקושי - זהו מעבר לזה...

נסעתי על אחת כזו מתל אביב לירושלים בעבודה הקודמת שלי - מה לעשות הבוסים לא היו ולא יכלתי לקחת את המזדות 6 שלהם (הדגם הכי הכי מאובזר וחזק) אז לקחתי את האבאו של אחד הטכנאים.

בואו נאמר שהגעתי לירושלים מקופל...

הישיבה היתה גבוהה מידי, הרכב מיטלטל מצד לצד מכל נגיעה קטנה בהגה.

המחוג של הדלק עושה תחרות עם הספידומטר כאילו שנהגתי באיזו STI רגועה רק מתנהגת כמו סוסיתא.

הרכב היה יחסית שקט ולשייט בו על 100 קמ"ש היה ממש קשה ועל 120 הוא כבר היה מאוד מסוכן.

בקיצור סכנת נפשות - תקנה אחת כזו לחמתך :-D (למרות שאני דווקא מת על המשפחה של אשתי - מקרה נדיר נכון, אני יודע)

מעבר לכך שהרכב נאה למראה (האבאו BIG שמכרו בארץ) ויש לו עיצוב פנים נאה יחסית - מלכודת מוות על ארבע גלגלים.

תישמר מהדבר הזה.

אפרופו - כשחזרתי מירושלים לתל-אביב רציתי ללכת לאורטופד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנראה הטכנאי הזה שמר על האוטו טוב מאוד.

היה לי בעבר אוויאו ביג חדשה באשר לנוחות ביחס למתחרות אני מסכים- הישיבה גבוהה יחסית והמושבים די קשים. הרכב די קלה ולכן הוא מרגיש "זז לצדדים" בכל נגיעה חדה בהגה. מה שכן אפשר להגיד על הרכב שיחסית למתחרות בקבוצה הוא זריז ובתור אחד שנסע על כמעט כל המתחרות הוא בהרבה יותר מגיב בתחילת נסיעה. ב120 הרגשת סכנת נפשות? ברכב שהיה לי לא הייתה הרגשה בכלל שהוא על מהירות כזאת ולא היה לו קשה כלל וכלל להגיע למהירות הזאת ואף יותר.

פורסם

מה שקורה ברכב הזה הוא שבאמת הדבר היחידי שהוא עושה טוב זה להאיץ ישר וקדימה

ב120 קמ"ש הוא כבר היה לא יציב! כל תנועה קטנה בהגה טלטלה אותי קצת וזה פשוט הרגיש שהתהפכות ברכב הזה הינה מעשה פשוט ביותר.

זה רכב לנסיעות עירוניות קצרות ולא יותר אחרת אתה משחק סוג של רולטה רוסית.

ודייהו לאנוס עושה מהרכב הזה צחוק - והיתה לי אחת.

האוואו שקט ביחס לאופטרה למשל - האופטרה במהירות של 60 קמ"ש לפעמים זועקת כאילו שאתה נוסע 150 :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לחבר שלי יש דייהו לאנוס והיא זוועה בכל תכונה אפשרית ואיטית בטירוף אבל אולי זאת רק שלו.

בכל מקרה אצלי הוא עבר פניות גם במהירויות דיי גבוהות וגם בקו ישר וברוך השם לא הייתי קרוב לאיזה התהפכות זאת אולי התחושה שהוא מקנה=]

ועל האופטרה לא נדבר בכלל הרכב הזה גם להאיץ לא יודע.

• תוכן חדש...