Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מעוניין לרכוש טויוטה אוונסיס שנת 2004 אוטו'

אשמח לקבל חו"ד ממבינים.

אמינות, אחזקה, מחירי טיפולים וצריכת דלק.

בתודה,

רועי.

פורסם

בסה"כ רכב לא רע , לא מלהיב.

אם אני לא טועה בשנת הדגם הזאת גם די חסכוני למנוע 2000 ס"מק. אבל אני לא בטוח אם זהו המנוע החדש או לא.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

רכב פ-צ-צ-ה

כמו שאתה רואה אני בעלים של אחד - שנתון 2006

לא - לא מדובר במנוע חדש אלא מדובר באותו המנוע שיש גם בדמי ה2003 ומטה - מנוע מדגם D-4

הרכב אכן חסכוני

בעיר 1:9 עד 1:10

אם אתה לוחץ אותו 1:8 אבל אני באופן אישי נהג מאוד רגוע.

מחוץ לעיר מגיע עד 1:15 אבל זה רק אם אתה ממש ממש נוהג את כל מיכל הדלק ללא מזגן, בכביש פתוח וכמעט בלי עצירות ובלי נסיעה אחת בפקקים.

בממוצע אתה תנוע בין 1:10 ל1:12

מבחינת נוחות נהיגה - הרכב מאוד מאוד נוח, הוא רך לנהיגה ומפנק.

יש לו 150 כוחות סוס והם באים לידי ביטוי כשאתה רוצה לעקוף או כשאתה רוצה לקחת את הרכב צפונה מ120 אבל מההתרשמות שלי על הרכב הזה הוא אוהב שנוהגים בו בין 90-120 קמ"ש אחרי זה המנוע מתחיל להוסיף את הרעש שלו.

ב120 קמ"ש אתה לא שומע ציוץ!

מבחוץ הרכב הזה משדר המון יוקרה - פשוט רכב יפהיפה

החלונות שלו מוכהים כנראה כבר אצל היצרן - ממש מעט אבל גם מטופלים UV ואתה מרגיש את ההבדל כשאתה פותח חלון ופתאום אתה קולט עד כמה הם מסננים את עוצמת השמש.

פנים הרכב מפנק - מזגן עם בקרת אקלים מפוצלת.

מקום לבקבוק או לכוס.

תא אחסון עליון, תא אחסון כפול במשענת היד, שני שקעים מצית אחד ליושבים מאחור, תא כפפות גדול.

תא מטען - ענק!

לוח מחוונים מעוצב מאוד יפה

איכות החומרים ואיכות ההרכבה היא פשוט מעולה.

טסט 1700 שקלים.

ביטוח 4500 אבל אתה יכול למצוא זול יותר לדעתי זול בהרבה.

טיפולים - יש לנו טויוטות במשפחה כבר עשור - זה לא יהיה הצד הכואב בסיפור, לדעתי.

מוסכים - נהדרים!!!

הרכב מרגיש קצת כבד בפתיחה שלו אבל מהר מאוד אתה מגלה שדווקא מדובר ברכב זריז מאוד - אם אני לא טועה הדגם הזה מוצהר ע"י היצרן מ0-100 ב9.7 שניות (ממש לא יודע אם זה נכון אבל הרכב זריז למרות התחושה של רכב כבד וסולידי שהוא נותן לך בפתיחה שלו)

אין בקרת שיוט כמו בדגמי 2010 וזה קצת חבל אבל מצד שני איפה כבר בארץ יש לך יכולת ממש לנצל את זה ומעבר לכך כמו שכבר אמרתי הרכב משייט היטב על 100.

אם אתה ממש רוצה לראות מה הפרוייקט שאני עשיתי ברכב הזה מעבר לרכישה שלו - תהנה - תביט בעמוד 16 לתמונות סיום ותחפש גם שני סרטונים שהעליתי על הדיבורית הרובוטית (דיבורית שעולה ויורדת מתוך הדש בורד) וההתחברות לחיישן המנוע בעזרת סורק OBD למחשב הרכב שיש לי שם - CARPC במילים אחרות - טוב אולי אתם צריכים להתחיל לבקר בפורום אודיו... :-D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=347771&highlight=bigass+bitch

לסיכום

תחטוף את הרכב הזה אם יש לך את האפשרות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שזה שמעליי משוחד אבל עדיין מדובר ברכב לא רע בכלל. הוא לא בדיוק מצטיין בשום דבר, אבל הוא גם לא נופל בכלום. אמין מן הסתם, עיצוב פרווה לדעתי, מרווח סביר יחסית לקטגוריה, תא נהג משעמם אבל בסדר.

פורסם

כנראה שלא ראית מה עשיתי לתא נהג... :-D

משוחד - לא, פשוט אוהב את הרכב.

רכבים נוספים שמשדרים יוקרה כזו יהיו פורד מונדאו מאותו השנתון אבל לא מתקרב אפילו בכוח סחיבה שלו ובנתון תצרוכת הדלק... אבל נווווח - כל כך נוח!

מזדה 6 פרימיום - צריך לבדוק עלות טסט וביטוחים כי אני מדבר על ה2.3 טורבו וזו כבר לא ממש אותה הקטגוריה מה גם שהנוחות כאן תהיה קטנה יותר בגלל רכב ספורטיבי ונוקשה יותר.

סובארו B4 מסוף שנת 2006 - אחיזת כביש הרבה יותר טובה, תצרוכת דלק בערך כמו המונדיאו, נוחות - לא בדיוק - מדובר ברכב ספורטיבי - אבל הנאה מהנהיגה - בהחלט!

תלוי מה אתה מחפש - אני מסכים עם זה שמעליי שהאוונסיס היא ממש ממש לא רכב ביצועיסטי - זה רכב שיש לו לא מעט כוח - הוא זריז במובן של תאוצה ישרה ולא בהכרח לפתיחה אבל מעבר לכך לנהג הרגוע שמחפש נסיעה שקטה - הוא תענוג ואושר.

עכשיו אתה עדיין חושב שאני משוחד?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...