Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

כיור הבנוי על ארון מעץ מלא ועליו ברז קטן - הברז פשוט גמור ואני חייב להחליפו. רכשתי ברז דומה חדש, אבל לא ניתן לפרק את הנוכחי.

 

כלומר אם פותחים את הארון מעץ ומביטים למעלה פשוט אין גישה עם מפתח צינורות לברגים האלה, מכיוון שהם תקועים עמוק בפנים (הכיור עצמו מפריע). מה הפטנט כדי לפרק את הברז הזה? מצ"ב תמונה.

 

תודה מראש!

גיא.

תמונה.jpg

פורסם

להזמין אינסטלטור :lol:

 

להם (וגם לי האמת) יש מפתח ארוך ארוך שבקצהו בוקסה 12 מ"מ , בוקסה סוקט ארוכה כמובן , שהבורג יכנס לתוכה עד לאום עצמו (אותו עיקרון כמו בוקסה של פלאגים לרכב).

 

אתה יכול לנסות לבנות לך אחת כזו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ברגים של ברז לא פותחים עם מפתח צינורות.

אפשר עם ראצ'ט ו 2 מאריכים ובוקסה ארוכה מתאימה.

אל תשכח לסגור את הברזים ולפרק את הצינורות הגמישים.

אני מציע להאיר עם פנס יהיה לך יותר קל לתמרן אל הברגים או בורג.

פורסם

גם בוקסה עם מאריך לא תמיד תעזור. האומים מוברגים על ברגים ארוכים יחסית (תלוי גם בעובי המשטח). אז אפשר להשתמש בבוקסה עמוקה או ב"בוקסה צינור" (צינור בחתך משושה). הקוטר הוא לרוב 12 מ"מ.

:turn-l:
פורסם

הסוד כפי שאמרו הוא במפתח בוקסה עמוק, נקרא בסלנג מפתח T.

יש בכיורים כל מיני מידות, אישית נתקלתי גם ב-10 מ"מ וגם ב-11 מ"מ.

שים לב שיתכן שהמידה בברז החדש לא זהה למידה בברז הישן.

 

יוסי

פורסם

בארונות מסוג זה, לרוב הכיור מתפרק וניתן להפוך אותו כמו שהופכים "קערה על פיה".

בדוק אפשרות זו גם אצלך.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

×
×
  • תוכן חדש...