Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולכם.

שאלה ראשונה היא :

איך מתמודדים עם רעשים בטווטרים? הרעשים נישמעים כמו קליקים שהתדירות שלהם תלוייה באופן ישיר מה סיבובי מנוע .

טוויטרים מחוברים ישירות מהמגבר.

טוויטרים : MOREL HYBRID

מגבר : HIFONICS ZEUS

חיווט : לא ידוע

שאלה שנייה :האם כדי לחווט אצל בעל מקצוע ?

שאלה שלישית :

יש לי סב HERTZ ES-300 אני נהנה ממנו אבל אני רוצה משהוא יותר רציני כי המגבר שלי מסוגל להרבה יותר(זה משנאמר לי במיפגש האחרון).

יש לי מגבר HIFONICS BRUTUS D-CLASS 1200W

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/p_23922_Hifonics_BRZ12001D.aspx

האם יש המלצות לשני סבים כי למגבר המונו הזה יש שני יציות?!

בתקציב של 1200-1500 ש"ח על איזה סב\ים אתם ממליצים ?

תודה.

פורסם

ה-HU שלך הוא במקרה פיונייר?

מה עובי החיווט?

תחפש את חבר הפורום חלב בע''מ או milk-inc.

הוא מוכר דאבל היי אנרג'י ב1500.

בשיפוצים...

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

עובי החיוות : 4G

בין המגברים מחובר קבל(הוא מחובר בחיוות 4G במרחק מאוד קצר מהמגברים) .החיוות כח לדעתי בסדר, נירא לי שזה ה-RCA הוא הבעייתי . אין לי מוסג איזה סוג של RCA האלה.

עוד דבר : לפני החיבור האקטיבי (טוויטר למגבר) טוויטרים עבדו דרך קרוס ולא היה רעש.

לגבי הסב : ראיתי שהוא מוכר . למה אתה מציע לי אותם ? מה יותר טוב בהם מהסב שיש לי.

פורסם

ועוד דבר , כמו שאמרתי המערכת שלי כולה עובדת בקרוס אקטיבי לכן אני מוכן לתרום את הקרוסים שלי מסידרה של FANATIC-X מבית ROCKFORD .

בנוגע לרעשים זה עדיין רלוונטי לכן אני מאוד מבקש עזרה\יחס .

פרטים :

החיווט כמו שצריך , RCA בצד אחד(ימין) וPOWER צד שני(שמאל) . מדובר ברכב רנו מגאן ראשונה וכמו שאתם יודעים צרפתים אוהבים דברים הפוכים . ברכב זה המצבר מצד ימין לכן ה POWER שלי עובר מתחת לדשבורד מצד ימין לצד שמאול שזה די קרוב ל HU לכן אוליי גלים אלקטרו מגנטיים מצליחים להגיע אל ה HU . את הכבל העובה הזה יכול להכנס מבחוץ אל פנים הרכב רק דרך גומייה מצד ימין.

יש אוליי פתרונות אחרים להעביר את הכבל POWER ברכב הזה ?

פורסם

אני לא מבין מה הקשר בין עמלץ לבן, לסב שלו ולפורם אודיו :-P

שרשיר כלבבי :-D

הזוי משהו... :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,מה לא מובן?

הנהלה המאוד ''בוגרת'' שלנו עקצה את פותח השרשור שכתב עמלצה במקום המלצה.

פותח השרשור:

איזה HU יש לך?

תנסה לקחת כבל RCA אחר ולהעביר אותו באוויר,תראה אם זה עזר.

בשיפוצים...

פורסם

הפורום הזה לא עוסק בעמלצים :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום חברים.

בגלל "עמלצה" לפחות אני יהיה מוכר ובפגישה של פורום זה יחייכו וילחצו לי יד:)

בקשר לרעשים בטוויטרים , הבעייה ניפטרה . פשוט הRCA היו קרובים לכבל POWER.

אני מחקה ל"עמלוצים" לסב שמתאים לHIFONICS שלי , הוא צריך להיות בכמה רמות יותר טוב מHERTZ ES-300 .

בתקציב של 1500 ש"ח

נוספה עוד בעייה : כשאני מגביר את הווליום עד הסוף אז הטורים ברכב קופצים. מזה אומר ?

פורסם

בקשר לרעשים בטוויטרים , הבעייה ניפטרה . פשוט הRCA היו קרובים לכבל POWER.

יהיה זיכרה ברוך :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

הסאב הכפול שהומלץ לך יהיה הרכישה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל .

סאב מדהים מנסיון ( כרגע ישנו אחד ברכב ) יכולת ספיגה של כ600 RMS . ביחד הם יתנו עוצמה מרשימה עם דגש על איכות .

המונו בלוק שלך יידע להתמודד איתם כמו שצריך .

מומלץ

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אתה מחפש שהסאב יהיה טוב יותר באיזה מובן?

במובן שקשור לעולם הSPL? עוצמה...

או במובן שקשור לעולם הSQ? - איכות - דיוק (פאנצ'), טונאליות, רכות (עומק ) ?

האם רק קוטר 12 אינטש בא בחשבון או גם 10?

Pioneer TS-X150

פורסם

בקנדה(דוד שלי שבזמנו יתעסק בזה(סאונד ברכב)) ממליצים על 10 אינץ' סב.

אני מעוניין ב SOUND QUALITY יותר .

היתי רוצה 10 אינץ' סב , בגלל המקום ולדעתי זה יהיה די מספיק , חוץ מזה קראתי שרשור בעניין: סנדוויץ' mdf VS והבנתי שתיבה לסב גם מאוד חשובה.

אם אני לוקח סב של חלב(MILK) אז לא יהיה לי תיבה וסב משומש. :(

ובנוסף :שלשום ב BIGBOX ראיתי MONTER CABLE RCA מיוחד 3מ' שעולה 799 ש"ח , האם זה הגיוני ומה זה יכול לתת כלומר בכמה רמות סאונד יכול להשתפר עם רוכשים כזה דבר ?

פורסם

ובנוסף :שלשום ב BIGBOX ראיתי MONTER CABLE RCA מיוחד 3מ' שעולה 799 ש"ח , האם זה הגיוני ומה זה יכול לתת כלומר בכמה רמות סאונד יכול להשתפר עם רוכשים כזה דבר ?

הגיוני? בהחלט.

בכמה רמות? 0.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...