Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, כאשר אני משלב ל R אין אורות ואין צליל בכלל. זה כבר כמה ימים נעלם הכל. יתכן ופתאום הוא יחזור לחיים ויחזיק תקופה טובה ועוד פעם יעלם!

היום באחד המשחקים עם הידית שמעתי את צליל השילוב ל R, אך כנראה לא תפס והאורות לא נדלקו. ניסיתי עוד כמה פעמים P-R-N, לא עזר.

האם אפשר לכוון לבד, או עדיף לחזור לאיפה שהתקנתי את החלק?

אם זה היה עניין של כיוון, לא הייתי אמור לשמוע את הצליל, ולראות את האורות דולקים בכל פעם שאני משחק עם הידית הילוכים בין P-R-N?

אתה צודק, אם הכיוון לא היה מושלם אז לפחות היית אמור לראות את האור רברס נדלק לשבריר שניה כאשר היית משחק בין ה P-R-N.

לפני שאתה ממשיך הלאה, תעיף מבט בבית פיוזים בתא המנוע מתחת לכיסויי פלסטיק לוודא שהכל נראה בסדר שם בפנים.

אם עברה יותר משנה אז סימן שאין לך אחריות על החלק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

באחד בפורומים אמרו לי שזה החלק המדובר. החיישן האפור במרכז התמונה עם צינור השרשורי בעל הפס הלבן. אני לא מצליח למצוא אצלי

http://smg.photobucket.com/albums/v407/myglaren/?action=view&current=009.jpg

אגב, עוד לא עברה שנה על החלק שהחלפתי! השאלה כמה אחריות יש לו באמת?

פורסם
באחד בפורומים אמרו לי שזה החלק המדובר. החיישן האפור במרכז התמונה עם צינור השרשורי בעל הפס הלבן. אני לא מצליח למצוא אצלי

http://smg.photobucket.com/albums/v407/myglaren/?action=view&current=009.jpg

אגב, עוד לא עברה שנה על החלק שהחלפתי! השאלה כמה אחריות יש לו באמת?

שנה מלאה. אם עשית את זה במוסך מורשה - תחזור לאותו מוסך שיבדוק ויחליף את החלק במידת הצורך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

אכן יש שנה מלאה אחריות על מתג רב תפקודי,אך לרוב הבעיה שאתה מתאר היא בעיה של כיוון ולא תקלה פנימית במתג,כיוון אורך כ10 דקות.

אורן

פורסם

האם אפשר לעשות אץ הכיוון גם בזמן שפעולתו של המתג הזה תקינה?

כלומר, כרגע כבר כמה ימים הכל עובד רגיל, האם אפשר לכוון אותו כרגע או חייבים לעשות את

זה בזמן שרואים את הבעיה בפועל?

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון,

אחרי שהזנחתי את הבעיה כמה חודשים. נמצא הפתרון לבעיה, ממסר תקול ב BSI, שמנע מהאורות לקבל מתח.

ה bsi נשלח לתיקון וחזר בשלום תקין עם אורות רווירס.

החשוב מכל זה שהאבחון והפתרון עם התיקון בוצע ע״י אורן בן סימון (אורן שירותי רכב). הרבה הרבה סבלנות ועבודת נמלים של בדיקות.

תודה.

• תוכן חדש...