Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי שיש בו מקום ל- 2 כסאות תינוק (תאומים בני 3 חודשים) + כסא בוסטר לילד בן חמש. התקציב שלי הוא בסביבות 60 אלף ש"ח (עם גמישות מסוימת). מובן שזה לא יהיה רכב חדש, אני מקווה למצא משהו לא ישן יותר משנת 2005.

יש לי נסיון טוב עם טויוטה קאמרי בארה"ב (אם כי גם הוא קצת צפוף מאחור ל-3 כסאות מאחור) אך אני מודע לכך שבארץ הרכבים קטנים יותר. האם 3 כסאות יכנסו מאחור בטיוטה קורולה? ידוע למישהו על דגמים מתאימים במיוחד? אני מקווה שאני לא צריך לקנות מיני-ואן או SUV כי זה כבר עלות גבוהה הרבה יותר להבנתי (גם באחזקה השוטפת).

אשמח לקבל כל עצה או המלצה על רכב מתאים.

תודה רבה!

פורסם

מיניוואן פול סייז אתה לא צריך.

אבל מיניוואן קומפקטי כמו רנו סניק או סיטרואן פיקאסו בהחלט יעשו את העבודה.

לתקציבך מתאימים דגמי ה-1.6 הפרטיים של הסניק משנת 2006.

הפיקאסו נמכר עם מנוע 2 ליטר ושמירת הערך מעט פחות טובה ולכן תוכל למצוא בתקציבך גם מודל 2007 אך קיימים מעט רכבים כאלה המוצעים למכירה.

לדעתי הסניק המודרני יותר עדיף גם עקב רמת בטיחות גבוהה (5 כוכבי ריסוק).

בהצלחה ושבת שלום.

• תוכן חדש...