Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל פעם שתסנכרן את המכשיר שלך עם אייטונס, ואייטונס יזהה שיש אפליקציות חדשות במכשיר (שהותקנו דרך אינסטולוס), שלא קיימות בספרייה של אייטונס, הוא ישאל אותך אם אתה רוצה למחוק את האפליקציות או להעביר אותם לספריה (TRANSFER).

מן הסתם תלחץ על TRANSFER כדי שהוא לא ימחק לך אותם. וכן, כל פעם שהוא יזהה אפליקציות שלא קיימות בספרייה, אייטונס יקפיץ לך את ההודעה הזאת.

אלא אם כן סימנת לו שלא יקפיץ לך את ההודעה, ואז הוא מוחק אותם אוטומטית. אז רק ליתר בטחון, תלחץ קליק ימני על המכשיר שלך, ואז RESET WARNINGS כמו בתמונה:

reset-warnings.jpg

Stay Dirty

פורסם

יש לי שאלה. כרגע יש לי 4.3.1 אני רוצה לשדרג גרסה ל-4.3.2.

הטלפון מגובה ומסונכרן עם האייטונס.

אני יודע שיש פריצה לא קשורה ל-4.3.2 .

אבל, מעניין אותי אחרי זה איך אני מחזיר את כל המשחקים והאפליקציות שגיביתי מהמחשב למכשיר ?

תודה ושבת שלום!

אלעדיקו.

פורסם

תוריד את קושחה 4.3.2 לאייפון 4:

http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-0662.20110414.byQ84/iPhone3,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw

או לאייפון 3GS:

http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-0660.20110414.Gwed5/iPhone2,1_4.3.2_8H7_Restore.ipsw

כנס לאייטונס, תחזיק את מקש SHIFT במקלדת, ותוך כדי תלחץ על RESTORE באייטונס. תבחר את הקובץ שהורדת.

אחרי שהתהליך הסתיים, אייטונס יציע לך להעלות את הגיבוי שהוא יצר קודם. תאשר לו את זה, וכשהוא יסיים, פשוט תפרוץ את המכשיר.

Stay Dirty

פורסם

תודה. אבל אני לא אמור להעלות את הגיבוי עם כל המשחקים וכו' אחרי הפריצה?

ואת העדכון אני יכול לבצע אוטומטית דרך האייטונס. אז למה להוריד קובץ קושחה? אני אשמח להסבר.

פורסם

אתה תראה שאחרי שהוא מסיים את השחזור, שזה בעצם ההגדרות שלך, אנשי הקשר,ה SMS, התמונות שצילמת, והמידע של האפליקציות, הוא יתחיל לסנכרן את האפליקציות ושאר הדברים למכשיר.

בשלב הזה פשוט תעצור אותו, תפרוץ את המכשיר, ואז תסנכרן הכל חזרה למכשיר.

אתה יכול לבצע את העדכון אוטומטית דרך אייטונס, זה לא משנה. אבל את קובץ הקושחה אתה צריך בשביל הפריצה.

אם אתה מעדיף לעדכן אוטומטית, אז תדע שאייטונס מוריד את הקובץ לתיקיה הזאת (בווינדוס 7):

C:\Users\ELADIKO\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה אסף!

יש לי רק שאלה אחרונה. אני חשבתי לעשות ככה:

לתת לו שדרוג אוטומטי דרך אייטונס.

לא לסנכרן שום דבר.

לפרוץ את מהכשיר, ואז לבצע סנכרון עם אנשי קשר אפליקציות וכו'.

לא עדיף?

ורק כדי להיות בטוח, אני לוחץ SHIFT ואז ריסטור וזה נותן לי אפשרות לבחור גיבוי שקיים?

פורסם

גם אופציה, זה לא ממש משנה. הכל טוב :)

כשאתה מחזיק את SHIFT בזמן לחיצה על ריסטור, אייטונס נותן לך לבחור קובץ קושחה, אותו הקובץ שאמרתי לך להוריד קודם.

הקושחה היא מערכת ההפעלה של האייפון.

בשביל להחזיר את הגיבוי לאייפון, אתה לוחץ קליק ימני עליו, ואז RESTORE FROM BACKUP, כמו בתמונה:

images?q=tbn:ANd9GcREe-F2nBizcvNpaP0x1SzRy-VB80MBXZYNeoZz7i_BGc0x4u9s4g&t=1

Stay Dirty

פורסם

זה לא אמור להיות קשור לפריצה. תוריד את SBSETTINGS מסידיה, ותבדוק מדי פעם שכל התהליכים שאתה לא צריך, סגורים.

גם דרך שורת המולטיטאסקינג כמובן. האייפון רץ על 340~ מגה זכרון RAM פנוי, כששום דבר לא רץ ברקע.

Stay Dirty

• תוכן חדש...