Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

אני רוצה לשתף את חברי הפורום בעניין שניתקלתי בו לאחרונה ואשמח לקבל תגובות\התייחסות.

אשתי ואני חיפשנו לרכוש רכב יש שניה(טויוטה runx)וגילינו שאין הרבה מודעות לרכב זה, ככה שקל היה לזכור את המודעות שצפינו בהן(תיכף תבינו לאן אני חותר).

בזמן החיפושים(לפני חודש וחצי)הלכנו לראות רכב שמצאנו ביד 2 ובסוף לא רכשנו אותו כי המוכר לא הסכים לרדת מהמחירון של לוי יצחק. לאחר כמה ימים שראינו את המודעה מפורסמת התקשרנו לבחור והוא עדיין לא הסכים לרדת במחיר ובאותו יום ירדה המודעה, קרי הרכב נמכר...(אולי...)

אבא של אשתי טען בזמנו שאולי מדובר בסוחר רכב, כי הפרטים היו יותר מדי טובים-ק"מ נמוך נמוך , נהג יחיד ובעלות יחידה, ושאנחנו צריכים להיות זהירים בנושא.

זה הדליק אצלנו נורה אדומה בעניין והתחלנו לחשוב בדיעבד מה היה יכול להעיד שמדובר בסוחר. ואלו הנקודות החשודות:

הרכב לא על שמו אלא על "אשתו"(אני לא יודע את שם משפחתו רק שם פרטי).

הבחור פגש אותנו במגרש חניה של בנין רב קומות, לא ראיתי אם הוא יצא מהבניין אך הוא הגיע מהמדרגות לחניה.

הבחור היה לבוש כמו סוחר רכב וטען שהוא בעסקי היהלומים.

לפי ההתרשמות שלי הוא לא היה בקיא כל כך ברזי הרכב(אשתי הסתבכה עם הכוונון כסא והוא לא עזר לה למרות שביקשתי ממנו,רק משך את זה-"הידית שם למטה וכו'...)

מאז ירדנו מעניין הרכישה(אני מתחיל עבודה עם רכב בקרוב) ואתמול נכנסתי ליד2 סתם לראות אולי יש הפתעות בדגם הזה.

להפתעתי ראיתי מודעה של runx עם אותה שנת יצור של הרכב שראינו,אותה עיר מכירה, אך עם ק "מ אחר, צבע אחר ואפילו התמונות של הרכב צולמו במקום אחר.

השוס הגדול היה המלל בהודעה, שהיה דומה להפליא(בשתיהן נכתבה המילה "הייטב") והחותמת הסופית- שם המוכר(היה מצוין באות אחת)ומספר הטלפון שהיה דומה. אשתי התקשרה למודעה החדשה והיא טוענת שמדובר באותו קול, ז'תומרת אותו בן אדם..

המודעה מפורסמת בלוח פרטי ולא סוחרים..

אני יודע שאולי אני סתם פרנואיד אבל זה מאוד מאוד מעניין אותי ואם אני צודק הייתי רוצה להזהיר אנשים אחרים.

תודה על ההתייחסות וסליחה על האורך...:-o

פורסם
שלום כולם

תודה על ההתייחסות וסליחה על האורך...:-o

האורך לא קובע, "מה זה לבוש כמו סוחר רכב" איך מתלבש סוחר רכב?

פורסם

נו אז סוחר...ה הבעיה?

גילית בזמנו עירנות וניצלת.

לך לבית הכנסת, תגיד הגומל ותמשיך לגלות עירנות.

סתם בשביל הקטע.

גיסי, נכה צהל ניסה למכור את הראנקס שלו חודשיים. יד ראשונה, בלי תאונות, שמורה ק"מ סביר ואף אחד לא התקשר....

בסוף הוא מכר אותה לטרייד אין של הונדה (קנה סויוק 5 ד') בהפסד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
האורך לא קובע, "מה זה לבוש כמו סוחר רכב" איך מתלבש סוחר רכב?

מבלי להתפס לקטנות, הלבוש של הבחור היה לבוש של אדם מעולם המכירות על כל המשתמע מכך(אני עוסק בתחום המכירות).

עכשיו אנחנו כבר נכנסים לפורום אופנה אבל הלבוש הוא אלגנטי ונוח, נקרא לזה ערס לייט..

אבל עזוב, אני רק ציינתי מה הדליק נורה אדומה אצלנו, יש עוד נקודות, חשובות לא פחות..

מה אתה חושב על העניין??

פורסם
נו אז סוחר...ה הבעיה?

מה הבעיה??

שעוד אנשים יפלו בגללו..

אין משהו שאפשר לעשות?? זאת הטעייה ותרמית..

לפי מה שאני יודע אם אתה מפרסם פרטים לא נכונים על הרכב(בעיקר בעלות,פרטי\ליסינג וסוחרים)זאת עבירה על החוק, אני טועה??

וחבל שלא שמעתי על גיסך..הייתי קונה ממנו...

פורסם

מבקשים תעודה מזהה משוים עם הרשיון , במקרה והרכב על שם אשתו מבררים אם היא יכולה להיות נוכחת בזמן העברת הבעלות במקרה ולא עושים אחורה פנה קדימה צעד.

פורסם
מבקשים תעודה מזהה משוים עם הרשיון , במקרה והרכב על שם אשתו מבררים אם היא יכולה להיות נוכחת בזמן העברת הבעלות במקרה ולא עושים אחורה פנה קדימה צעד.

בולשיט - רק צריך תעודת זהות שלה וטופס ייפוי כוח.

למה אתה צריך שאשתו תהייה נוכחת? אתה קונה אוטו או את הבעלים שלו?

לצורך העניין:

1. רישיונות רכב. במידה והאיש הוא לא הבעלים, ת"ז של הבעלים וייפוי כוח.

2. תיעוד טיפולים ממוסך מורשה.

3. בדיקה.

4. מיקוח על הכסף.

5. רכישה.

תנאים 1-3 חייבים לעבור ללא דופי על מנת שהרכב יעבור בעלות. כל התפשרות על אחד מהם מסכנת אותך.

פורסם
בולשיט - רק צריך תעודת זהות שלה וטופס ייפוי כוח.

למה אתה צריך שאשתו תהייה נוכחת? אתה קונה אוטו או את הבעלים שלו?

לצורך העניין:

1. רישיונות רכב. במידה והאיש הוא לא הבעלים, ת"ז של הבעלים וייפוי כוח.

2. תיעוד טיפולים ממוסך מורשה.

3. בדיקה.

4. מיקוח על הכסף.

5. רכישה.

תנאים 1-3 חייבים לעבור ללא דופי על מנת שהרכב יעבור בעלות. כל התפשרות על אחד מהם מסכנת אותך.

תודה על ההתיחסות אבל אתה מפספס פה את הנקודה שבגינה פתחתי את השרשור.

אניחושב בבחור שהיה סוחר והתחזה לאדם פרטי.. רציתי לבדוק אם צדקתי ומה אני יכול לעשות כדי להרוס לו את התרמית..

פורסם

אני לא לוקח סיכון עם כל הסיפורים שמסתובבים היום בשוק, אני קונה את הרכב רק מבעל הרכב שרשום ברישיון ונוכח בזמן העברת הבעלות.

פורסם
תודה על ההתיחסות אבל אתה מפספס פה את הנקודה שבגינה פתחתי את השרשור.

אניחושב בבחור שהיה סוחר והתחזה לאדם פרטי.. רציתי לבדוק אם צדקתי ומה אני יכול לעשות כדי להרוס לו את התרמית..

אתה לא יכול. יש כאן בפורום קמפיין אורן ממן, סוחר רכב שעשה (לכאורה, לכאורה) מספר מצגי שקר לגבי רכבים שמכר, בזכותו ירדתי די מהר מפונטו שהוא ניסה למכור. את המודעה לא ראיתי אח"כ, כנראה שעוד מישהו אכל אותה.

תסתכל בפורום רכב כללי, יש חברה שאני מקלקל לה את המשחק - טרייד מוביל. זה למשל דבר רציני.

לנסות לגלות אם הבחור סוחר...ואז מה? בסה"כ בסופו של יום הוא לא ניסה למכור לך רכב מקולקל במסווה של רכב תקין, או שאתה לא יודע לפחות אם זה המצב.

עזוב את זה, זו הצעתי :wink:

פורסם

עכשיו אנחנו כבר נכנסים לפורום אופנה אבל הלבוש הוא אלגנטי ונוח, נקרא לזה ערס לייט..

אפשר הסבר של מה זה לבוש של ערס לייט ?

פורסם

עזוב את זה, זו הצעתי :wink:

זה גם מה שאשתי אמרה... אני עדיין לא שלם עם זה, קשה לי עם רמאויות..

ולגבי לבוש הערס לייט-

אני רואה שזה מעניין אנשים פה בפורום רכב אז מה שהתכוונתי זה לוק של ערס לייט- מכנס אלגנט, חולצה מכופתרת, שעון גדול ומנצנץ,עגיל קטן, טבעות(לא רק נישואים..)

וכמובן התרשמות כללית מהבחור שפגשתי אותו, דיבור וכזה..

ומראש אני מתנצל אם פגעתי במישהו בפורום שכן מתלבש ככה והוא לא ערס...:wink::wink:

פורסם

אין לך דרך ספציפית לחשוף אותו וזה מיותר מבחינתך - אשתך צודקת.

אגב, אני איתך באותה סירה - גם אני לא סובל "אי אמירת אמת" (עכשיו יש עורכי דין שמסתובבים כאן, צריך להיזהר).

פורסם

תודה על המידע

אך כפי שההיסטוריה מלמדת, אנשים שנזהרים מרוויחים ואנשים שלא מפסידים

כמו שצויין מעל יש ת'רד שלם על סוחר רכב באיזור חיפה, והוא רץ כבר כמה חודשים ועדיין כל כמה זמן אתה שומע על אדם אחר שמצטרף לשרשור וטוען שקנה ממנו רכב וטעה. מסקנה - תודה על העזרה והאזהרה אך פרט לזאת לא תוכל לפגוע לו בפרנסה בפרט שאתה כלל לא מציין את שמו ואת מספר הטלפון שלו, פרטי הבעלים של האוטו וכדומה. אך נכון לעכשיו עדיף להימנע כל עוד לא הוכחה אשמתו.

לגבי הלבוש, כאדם שמציין שמגיע ממכירות אתה לבד אמור לדעת שלא לשפוט בן אדם ע"פ לבוש, אולי הוא באמת בעסקי היהלומים/נדל"ן וכולי'

אני מפה הפנמתי לא לרכוש טויוטה ראנקס יד 2 ומעלה :-)

Confidence In Motion

פורסם
בלה בלה עד כאן עוד מילא

, צבע אחר :-o

אני היחיד שראה את זה?...

בחייך, כבודו, צבע אחר, לוחית רישוי אחרת, ק"מ אחר, ועוד תמונות אחרות??

וואו. נראה לי שנפלת על התאום-המרושע-מהעולם-עם-הזקן.

אני לא מבין למה אתה חושב שזה אותו רכב, ואותו בנאדם.

חשבת על זה שלפעמים ל-2 אנשים שונים יש אותו הקול בטלפון? ושלכמה אנשים יש דיסלקצייה (קלה או כבדה) במדינה שלנו?

אני ואתה יודעים איך כותבים "היטב". נכון?

זה לא אומר שכולם יודעים או מתאמצים בכלל.

וחשבת על העובדה שאיזה עצלן פשוט עשה COPY+PASTE למודעה של מר-ערס-לייט כי הוא חשב שהוא מנוסח טוב?

אני מסכים, הסיפור מוזר קצת, אבל - צבע אחר? כאן איבדת אותי.

נותר לי רק לאחל לך בהצלחה, ולשאול אם אתה לא רוצה אולי מאזדה 3...:-)

|

/|\

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...