Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי פורום.

בעיה נוצרה אצלי ברכב לאחר שאתמול נכנסתי לשלולית עמוקה, השלולית הייתה לאחר עיקול וירידה כך שלא היה אפשרות לבלום, עומק השלולית הגיע לדלתות, מדובר ברנו מגאן 2006 אוטומט, בעת הכניסה לשלולית מהירות הנסיעה הייתה כ 50 קמ"ש ומהר מאוד ירדה, לחצתי גז עד הסוף מהחשש להתקע, הרכב התחיל לגמגם ולקפוץ והייתה הרגשה שתכף הוא יכבה אבל למזלי הצלחתי לחצות.

מאז, האוטו מגמגם, רועד בטירוף, בקושי סוחב ומרגיש כאילו בורח ההילוך, בנוסף מהבהבת מנורת מנוע לאחר הגמגומים.

מה יכולות להיות הסיבות? לאן המים נכנסו וגרמנו נזק?

בתודה מראש וערב טוב לכולכם.

:-) just smile
פורסם

נשמע כמו שאחד או כמה מהקוילים מקצרים.

זה יכול להיות החל מזה או מפלאג רטוב ועד לטלטל עקום (סיכוי נמוך יותר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• ספונסר פורום
פורסם

חדרו לך מים למערכת ההצתה

תיכנס למוסך לבדיקה ,יכול להיות שתצטרך להחליף סליל הצתה

אחד או יותר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שלום ותודה לעונים. היום מצאתי זמן ופתחתי את הסלילים ובאמת בכל בית היה בריכה של מים והסלילים היו רטובים מאוד.

יבשתי הכל, פירקתי כל סליל לגורמיו הקטנים ניגבתי ספגתי וייבשתי. עכשיו השארתי את הסלילים מחוץ לרכב שיתייבשו סופית.

שאלתי היא כזאת, אחד הסלילים היה עם מין עיסה חומה כזאת והוא היה הכי רטוב, ניגבתי ויבשתי ועכשיו הוא נראה כמו חדש אבל האם העיסה הזאת מעידה על משהו? איך לדעת שהוא תקין? יש דרך לבדוק אותו מחוץ למנוע?

תודה וערב טוב.

פורסם

תרכיב את הכוילים למקום, ותנסה להניע, נזק לא יגרם, מקסימום יהיה כמו שהיה, או שהכל יהיה בסדר.

בקשר לעיסה, בזמן האחרון יצא לי להתעסק עם הכוילים די הרבה (רנו סניק) כששאלתי מכונאי על המסה שיש על הכויל, האם צריך לנגב אותה, הוא לא ענה לי בברור רק אמר שלא צריך לנגב.

וכויילים חדשים בוודאות באים ללא המסה הזאת.

פורסם

טוב אז הרכבתי והנעתי והכל נראה טוב ויפה ל10 דקות בדיוק. לאחר נסיעה של 10 דקות הבעיה חזרה. האוטו מגמגם, ניסיתי לנתק כל אחד מהסלילים וכל פעם שניתקתי היה רעידות ממש חזקות וכשהחזרתי הכל חזר להיות עם גימגומים קטנים. בנוסף האוטו עושה רעש של הארי דווידסון מהאגזוז כאילו עובד על 2 פעימות. יש למישהו רעיונות נוספים? מה יכול להיות הבעיה? בדקתי פילטר אוויר והוא יבש, בדקתי קופסאת פיוזים חיצונית והיא יבשה. מה עוד לבדוק?

פורסם

לדעתי אין לך הרבה אפשרויות לבדוק מה הגורם לבעיה, רק חיבור רכב למחשב יכול לתת אינדקציה מדוייקת.

במקומך לא הייתי מחליף כלום, לך למוסך להיתחברות למחשב, שם יוכלו לאתר את התקלה.

בהצלחה.

תעדכן אותנו בהמשך.

פורסם

שלום ותודה לכולם.

אתמול הייתי במוסך והתחברו למחשב ובאמת ארבעת הסלילים הראו תקלה ושנייה לאחר מכן הראו תקין. המוסכניק אמר לי שזה בגלל שיבשתי הכל טוב והיה בהם קצר אבל כרגע הם בסדר. המחשב לא הראה תקלות נוספות. בנוסף אמר המוסכניק שיכול להיות שנפגעו גלגלי השיניים של רצועת התיזמון והרצועה אך אמר שלתת לרכב עוד קצת להתייבש בשמש ואפשר להמשיך לנסוע כי הטיפול 90000 בעוד 5 אלף ואז כבר נחליף טיימינג. בנוסף הוא אמר שיש מים במערכת הפליטה אך הם יתייבשו עם הזמן.

מה אתם אומרים? נשמע הגיוני?

האמת שמתי לב היום גם שכשאני נותן טיפה גז בניוטרל אז המערכת חשמל (אורות ראשיים, תאורת פנים, לוח שעונים) מעבדת כוח ונחלשת מעט, זה יכול להיות קשור לרצועת טיימינג?

פורסם
בטח, תמשיכו לנסוע על 200 קמ"ש בשלוליות ולחשוב שאתם על אופנוע ים!! על 50 קמ"ש לא הגיוני שיגיע מים לשם מוזר מאוד.

עם כל הכבוד אלייך התגובה שלך לא במקום.

אמרתי במפורש שנסעתי כ-50 קמ"ש אין לי שום סיבה לשקר פה ולעשות מעצמי צדיק.

תתפלא, גם ב20 קמ"ש שלולית מספיק עמוקה יכולה לעלות עד הגג כתוצאה מהגל שנוצר עם כניסת הרכב לשלולית.

ולא, אני לא חושב שאני על אופנוע ים. אם היה אפשרות הייתי מונע את זה, אני מעדיף להיתקע בשלולית ולא בעמוד חשמל.

• תוכן חדש...