Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני חדש פה.

שלום לכולם..כבר כמה חודשים אני חם(במילה העדינה) על סט ג'אנטים לאוטו.

עכשיו חרשתי את כל האינטרנט ויש כמה דברים שמרתיעים אותי מלקנות ואני זקוק לתשובות:

1)עלייה במדרכה, פוגע בחישוק?תגידו מזה הדבר הזה?

2)האם הוא משפיע לרעה על האוטו,חבר'ה זה הכי חשוב, האם האוטו משפיע על האחיזה,בלימה,האצה,דברים כאלה?מערכת ABS? פוגע?

3)הג'אנטים ב1200 שקל למידה 14 אינץ' ככה יש באוטו דיפו דווקא די יפים לפי מה שהבנתי השאלה איך אני מברר שהם איכותיים ולא יתפרוק לי על פעם אחתך עלייה במדרכה?

4)לפני שאני קונה(יש לי R14 בוודאות)אני צריך ללכת למכון טסטים\משרד הרישוי בשביל לקבל אישור שאני שם ג'אנטים?כי במסמכים של הרכב כתוב R14 כפי שהבנתם 14 אינץ'.

תודה רבה חברים.עד אז(במידה ואקנה)אסתפק בלהוריד את הטסות.

פורסם

1.עליה\ירידה עדינה לא תגרום נזק, אבל כניסה חזקה מדי במדרכה יכולה לעקם ג'אנט וגם להרוס דברים יותר חשובים מג'אנט.

2.לרעה זה לא אמור להשפיע,היתרון בסגסוגת זה שהם קלים יותר מהג'אנט ברזל הסטנדרטי

3.ממה שראיתי באוטודיפו מוכרים ג'אנטים סיניים שהאיכות שלהם מוטלת בספק

4.אם אתה לא משנה מידה אתה לא צריך אישור

V5

פורסם

טרול?

לא צריך ללכת למכון טסטים כדי לקבל אישור לג'אנטים.

R14 ה אכן 14 אינץ'. אתה רק צריך לוודא שהג'אנטים שאתה קונה מתאימים מבחינת מרווח ברגים לרווח שלך.

ג'אנטים עשויים מסגסוגת חזקה, שלא יקרה לה כלום מעלייה על מדרכה( תלוי באיזה מהירות כמובן). אתה נוטה לעלות הרבה על מדרכות? תשקול להפסיק עם זה.

אוטודיפו מוכרים ג'אנטים מאותם יבואנים כמו כל הפנצ'ריות. אין הבדל באיכות. כמובן שאם אתה רוצה ג'אנטים של מותג, תתכונן להוציא הרבה כסף.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

את התשובות לכל שאלותיך ניתן ומומלץ למצוא באמצעות מנוע החיפוש של האתר.

באם לאחר שלב "שיעורי הבית" תישארנה שאלות נוספות, נשמח לענות.

ד"א, הדיון שלך לא יותר חשוב משאר הדיונים פה. גם אנחנו לא ערסים.

בהצלחה.

פורסם

לא אני לא עולה על מדרכות סדרתי חחח

אני פשוט רק רוצה לדעת בכללי

וסבבה הבנתי חבר'ס תודה רבה רק תגידו לי איך אני אדע שהג'אנטים מאוטו דיפו הם סיניים(עלובים) או לא?

פורסם

הג'נטים מאוטו דיפו הם אכן סיניים, עלובים?

הם פשוט זולים כמה עלובים הם אני לא בטוח אני חושב שכל ג'נט סיני שתקנה יהיה פחות או יותר באותה רמה

של אלו מאוטו דיפו, הייתי מציע לך ללכת לבדוק בכל מיני מקומות אחרים אם אתה באמת כל כך פוחד מג'נט סיני

ללכת על ג'נט איטלקי אבל כמו שאמרו לפני להיות מוכן להוציא הרבה כסף :)

פורסם

מר "אני לא ערס" היקר

לפורום הטכני כללים בסיסיים ומהותיים.

יש לקרוא את הכללים של הפורום הטכני ולהתנהל בהתאם.

בכלל, יש נהלים לכתיבת כותרת, ויש נהלים לכתיבה בתרד' עצמו. על רבים עברת.

עקב שהנך חבר חדש בפורום, ניתנה לך עד כה "חסינות" לפנים משורת כללי הניהול ממחיקת או חסימת התרד'.

אנא פעל בהתאם.

בברכת שבת שלום.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן אבל הג'אנט הסיני הזה זה אומר שהוא יהיה קליל לשבירה או משהו ?

אני לא מבין פשוט למה אומרים שהם עלובים..אם הג'אנטים שיש באוטו דיפו הם סיניים אז שתדע לך שחבל כי אלו הג'אנטים הכי יפים שיש

פורסם
כן אבל הג'אנט הסיני הזה זה אומר שהוא יהיה קליל לשבירה או משהו ?

אני לא מבין פשוט למה אומרים שהם עלובים..אם הג'אנטים שיש באוטו דיפו הם סיניים אז שתדע לך שחבל כי אלו הג'אנטים הכי יפים שיש

כבר כתבתי ואני אכתוב שוב.

אוטודיפו לא מייבאים ג'אנטים. הם עובדים עם ספקים.

אלו אותם ספקים שמספקים את הג'אנטים לכל הפנצ'ריות בארץ.

לכן הם באותה רמה כמו בשאר המקומות בארץ.

אתה יכול להיות רגוע ולקנות את הג'אנטים שאהבת באוטודיפו .

פורסם

בכל הפנצ'ריות ואוטודיפו מוכרים אותו דבר,

זה סיני אבל זה מחזיק מעמד יפה אצל כל הערסים בארץ שיש להם רכב, ואצלי גם כן.

המטרה המקורית של ג'אנטים כאלו היתה להוריד משקל מהאוטו, בסופו של דבר המטרה האמיתית אצל רובינו ובמיוחד אצל הערסים, היא המראה. אז הסיניים יותר כבדים אבל מבחינת עיצוב אם מצאת משהו בטעם שלך אז אין שום בעיה איתם.

אתה יכול ללכת ולקנות ג'אנטים קלים אמיתיים מתוצרת אירופה אבל אני מניח שאתה לא רוצה לשלם על זה ושאין לך עניין גדול במשקל של הגלגל.

אתה יכול לטפס על מדרכות ולנסוע איך שאתה רוצה. כל עוד אתה לא מביא לגלגל בומבה כזאת שהצמיג כולו "נמעך" ואתה מגיע עד הג'אנט. צריך להיות גאון גדול כדי שזה יקרה, אז אין סיבה שהם ישברו סתם ככה.

וכמובן אם אתה משפשף את הצד שלהם במדרכה בזמן חניה זה בעסה גדולה אז צריך להיזהר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...