Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רכב קבריולט, שיש בו תוספות של סאב, חיבור PARROT ל IPHONE מגברים, רמקולים חדשים ב 2000 שקל מעל המחירון,

שמור... אבל יד 3.... הייתם קונים והופכים להיות יד 4?

אני ממש מתבאס על הקטע הזה,

אומנם 95 אלף קילומטרז' שזה סבבה דווקא, שנתון 2005, אבל מה..? מי ירצה לקנות ממני להיות יד 5? אני אצטרך להפוך תאוטו ליונה ולמכור הרבה מתחת למחירון, צריך לחשוב על הצעד הזה גם .. לא?

שחר

פורסם

קודם באיזה רכב מדובר

בדוק היסטוריית טיפולים ובדיקה במכון חיצוני של האוטו

מדובר ברכב אקזוטי (לפחות כך אני מקווה ולא מדובר על איזה מיקרה CC) רכב מסוג קבריולט או ספורט תמיד יהיה לו עבר היסטורי מעל לממוצע של החלפת ידיים

Confidence In Motion

פורסם

הנתונים היבשים לא להיט בלשון המעטה.

ק"מ בינוני ויד יחסית גבוהה.

אם זאת, הרכבים מהסוג הנ"ל (בכללי כי לא אמרת איזה דגם) מחליפים ידיים לעיתים קרובות עקב אופיים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בכללי רכבי קבריולט מאופיינים בקילומטרז ומספר ידיים גבוהים מהממוצע , אבל כמו שאמרו קודמיי תפרט קצת יותר לדעת על איזה דגם מדובר יכול להיות מועיל .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כמו שכבר אמרו, תלוי מאוד מהו הרכב. אם למשל זו מאדה 3 - (רק דוגמה) - זו ממש לא מציאה ויש אחרות בעלות נתוני פתיחה יותר טובים.

אם הרכב נדיר (קבריולט מן הסתם יותר נדיר מרכב סטנדרטי) - ניתן לשקול רכישה בכפוף למצבו ולבדיקתו.

alfa 156 2.5.

פורסם

95 אלף זה סביר לשנתון. גם היד סבירה לשנתון (הרכב 6 שנים על הכביש, לא?). לא הייתי מוטרד יותר מדי מהעניין של היד אלא מתמקד במצב של הרכב. כל זאת - אלא רק אם אתה ככל הנראה תמכור תוך פחות משנה. אם אתה משוכנע שתחזיק את הרכב לפחות שנתיים-שלוש ובמצב טוב, אני מאמין שתצליח למכור, גם אם לא במחירון...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי,

מדובר בפג'ו 307CC שנת 2005 שהמחירון שלה 79 אלף, האדם רוצה מעל המחירון כאשר היד היא יד 3 כפי שאמרתי,

אז מה דעתכם בכל זאת?

• תוכן חדש...