Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דיסק און קי של KINGSTON

מדגם DATATRAVELER 8GB

אני מחפש עבורו דרייבר לWIN98 , ולא ממש מוצא,

מישהו מכיר אתרים עם דרייברים של דיסק און קי לWINDOWS 98?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מבדיקה זריזה באתר של קינגסטון, ה-DOK הזה לא תומך ב-98.

נסה לאתר DOK ישן.

עריכה: ליתר דיוק, שום DOK מהסדרה הזאת לא תומך בפחות מ-XP:

http://www.kingston.com/flash/dt_chart.asp

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מסקירה קצרה באשכולות שהבנאדם פתח, נראה כאילו הוא חובב אספנות מחשבים.

אני לא מאמין שנצליח לשכנע אותו לעבור לווינדוס 7, אבל בכל מקרה, ESTK, קיבלת לינק לווינדוס בהודעה פרטית. בבקשה תחשוב על זה..

Stay Dirty

פורסם

אני משתמש ב 98 XP וDOS, פשוט רציתי להשתמש עם ההתקן הזה גם למחשב עם WIN98 , בכל אופן יש לי אחד ישן יותר, (מהראשונים שיצאו 128 MB עוד מ 2003 )שכן תומך ב98 ,

תודה

פרטים בה"פ .

פורסם

יכול להיות אתה יכול לשכתב בAUTOEXEC דריוורים של DOS זה לא פתרון טוב בגלל שכול פעם שתצטרך להפעיל את הDOK אתה תצטרך להפעיל מחדש את המחשב אבל זה צריך לעבוד :)

אודי A4

דימה.

פורסם

תתקין לינוקס, זה יפתור את הבעייה, יש גירסאות קלות. :-P

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בקשר לאספנות. למכונית ישנה וחבוטה עדיין יש ערך מסויים. אתה יכול לתקן אותה ולנסוע בה למכולת השכונתית, או לעשות טיולים בשבילים בפרדס. אם היא במצב FUBAR, אתה עדיין יכול לפרק אותה לחלקים, או למכור לפירוק, או למכור לברזל.

לא כך מערכת הפעלה ישנה. בסופו של דבר מערכת הפעלה מתיישנת מגיעה למצב שכבר היא לא עובדת על המחשב החדש שלך עם זיכרון DDR2 וכונן SATA. גם אם תצליח להתקין אותה, לא יהיה תוכנות שירוצו תחתיה (לדוגמא פיירפוקס דורשת חלונות 2000 ומעלה). ככה שהיצרן מפסיק את התמיכה במערכת הפעלה זמן קצר לאחר שמפסיק למכור אותה.

עכשיו מייקרוסופט לא יוכלו למכור היום את WIN98 או את היורשת שלה WINME (שאגב, הסיבה היחידה לכישלון שלה, היא שבעת יציאתה WIN2K כבר הייתה בשוק זמן מה, וXP הייתה בשלבי הבטא. מה גם שמייקרוסופט בעצמם לא ראו טעם להמשיך את קו מערכות ההפעלה מיושנות ובעייתיות, כשכבר מזמן יש להם ביד את NT. מה שגם שאפל כבר זרקה את הליין של מע"ה הישנות והוציאה את OS X המבוססת יוניקס).

גם אם מייקרוסופט היו מחליטים להפוך את WIN9X למע"ה חינמית, עדיין אף אחד לא היה רוצה אותה, כי כבר קיימות מערכות הפעלה חינמיות הרבה יותר מוצלחות בשוק.

וזה לא רק לינוקס, יש אפילו מערכת הפעלה (אומנם כבר 5 שנים לא יוצאת משלב האלפא, אבל יש) בשם ReactOS שמתיימרת להיות אלטרנטיבה חינמית לWindows XP. יותר מזה, אם אתה בקטע של מערכות הפעלה מוזרות, אז יש לך את XP 64 ביט, שהיא בעצם ניסוי כלים של מייקרוסופט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש לך את XP 64 ביט, שהיא בעצם ניסוי כלים של מייקרוסופט.

לא מדוייק. מדובר על גירסא מבוייתית ל-W2K3 SERVER, זה אותו KERNEL. המטרה הייתה לתמוך בכמות גדולה יותר של זיכרון ומעבדים החדישים שיצאו באותה תקופה שתומכים ב-64BIT.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שאלה נוספת,

יש איזה כרטיס USB חיצוני שיתמוך באינטרנט אל חוטי, ויש לו דרייבר לוינדוס 98?

פרטים בה"פ .

פורסם

חפש דגמים של TPLINK. אני זוכר בוודאות שראיתי כזה עם דרייבר ל98.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...