Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר איזה אתר - קארספורום. ראיתי שיש בו מלא עצות לגבי חתונות (וגם קצת מקשקשים שם על מכוניות, כאילו זה מעניין מישהו) :lol:

מזל טוב.

אני רואה שהפורום נמצא בעיצומה של עונת החתונות :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מזל טוב!

המחירים משתנים לפי מקום הארוע (גם לפי המיקום הפיזי וגם לפי האיכות של האולם / גן עצמו).

מחיר למנה בדרך כלל כולל את מקום הארוע ואת המנה לפי תפריט שמציעים לך מראש ומתוכו אתה בוחר ומרכיב את האוכל שיוגש בחתונה. רוב המקומות לוקחים כסף נוסף על תאורה והגברה ועל עיצוב. ברוב המקומות מגישים בר ישראלי ובר תוצרת חוץ זה בתשלום נוסף.

אתרים מומלצים הם:

www.mit4mit.co.il

www.mitchatnim.co.il

תנסו קודם להחליט על חודש או תקופה מסויימת שבה אתם מעוניינים להתחתן. אחר כך צריך להחליט על מיקום בארץ (לקבוע גבולות גזרה :-P). אחר כך תכינו רשימה של אולמות וגנים שנראים לכם מעניינים. מהניסיון שלי רוב המחירים ב MIT4MIT הם די מדוייקים.

אני די בטוח שאם תציין את האיזור שבו אתם רוצים לקיים את החתונה אז יהיה אפשר להמליץ על אולם.

פורסם

תודה אסף אני אעבור בערב על האתרים שהמלצת.

האזור זה נושא די פתוח.

רוב האורחים יהיו מירושלים אבל אנחנו ממודיעין, יש הרבה חבר'ה מת"א.

זאת אומרת איפשהו בין ירושלים לת"א, אולי אזור רחובות (הייתי באירוע יפה מאד בצומת בילו למשל שיכול להיות רלוונטי)

מבחינת תקופה, איפשהו בין יוני לאוקטובר. אני יודע שזה נורא כללי :) אני עוד לא חשבתי על זה לעומק, הבנתי למשל שבקיץ הרבה יותר יקר. האם ה-ר-ב-ה יותר יקר?

פורסם
גם אני מצטרף לחגיגה.

מזל טוב גבר!

כן אגם אני נעזר בעיקר ב MIT4MIT

וכמובן בניסיון של החבר'ה כאן.

לגבי השאלה שלך:

יש פערי מחירים אצל כל הספקים- בקיץ כולם מעלים מחירים, ככה שלא רק מחיר המנה עולה לך יותר...

לגבי מקום, הייתי לא מזמן באירוע באולם/גן בנווה אילן - מאד נהנתי והתרשמתי ממש לטובה.

אני לא בדקתי את המקום אז אני לא יכול לעזור לגבי עליות (בגלל שגיגאוגרפית אני מחפש מקום שיהיה בין המרכז לצפון לכן בחרתי בגני אליזה בבנימינה).

שווה לך לבדוק קוראים למקום "קדמא"

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...