Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב בבית נדבק בתלועת מציקה בדמות אנטי וירוס, למרות שהצלחתי לבודד את הפעולה שלה (ספידוקטור, AVG, הייג'ק דיס וכו') והיא כמעט ולא מפריעה בפעילות השוטפת של המחשב מציק לי שהיא שם והיא שיבשה לדעתי את חיבורי ה- USB ואי אפשר לעשות ctrl+alt+del.

לפני התקנה מחדש של מערכת ההפעלה...מה עוד אפשר לעשות?

ועוד שאלה על על הדרך...כדאי להשקיע ולרכוש windows 7 למרות ש-XP מספקת אותי בהחלט?

איפה רוכשים תוכנת OEM ללא רכישת מחשב? אני לא מתכוון לרכוש ערכת retail בסכום מופקע.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי הווירוס אין לי פתרון (למרות שלבעיה דומה שנתקלתי בה פעם, סריקה מקוונת עזרה להעלמת הווירוס).

לגבי ה-7: כן, הוא עדיף משמעותית על ה-XP הן מבחינת ביצועים והן מבחינה גרפית/"מגניבותית" (זו עוד מילה מותרת? :-P).

פורסם

תוריד את התוכנה בקישור המצורף שפתרה לי בעבר כול בעיה שצצה במחשב.

http://www.malwarebytes.org/

במידה ויש ברשותך XP חוקי תוריד את התוכנה של MS.

http://www.microsoft.com/security_essentials/

אל תשכח למחוק את כול נקודות השיחזור מהמערכת.

לאחר הסרת כול הווירוסים תריץ את הפקודה SFC /SCANNOW

תצטרך להצטייד בתקליטור עם SP2 או SP3.

איזה כייף לי :)

פורסם

תפעיל בSAFE MODE, משם, כשאין לך שום דונגל USB מחובר תעשה את הצעדים באים:

1. תבטל את הAUTORUN של USB DEVICES

2. תוריד תוכנה שמאפשרת לך לערוך registry (ככל הנראה התולעת חסמה לך את העריכה.

3. תוריד תוכנה שמאפשרת TASK MANAGER (התועלת גם חסמה את זה)

4. תאפשר לראות את כל הקבצים המוסתרים

- את כל אלו אתה יכול לבצע מפה http://download.sergiwa.com/security/RRT.zip

5. לפני ריסטרט, תעבור בקפידה על כל התוכנות (אפילו דרייברים, פלאגינים לIE) ב HIJACK THIS, או יותר טוב ב AUTORUN של SYSINTERNALS ותבטל את כל מה שאתה לא מכיר, הוינדוס אמור לעלות (גם אם יהיו חסרים דרייברים, אתה תדע בהתאמה איזה דרייבר להפעיל).

זה אמור לעבוד, אגב עכשיו שאתה רואה את כל הקבצים המוסתרים, ככל הנראה מוסתר לך קובץ באחד ממתקני הUSB שאתה מחבר למחשב (AUTORUN.INF נניח), תמחק אותו. ליתר ביטחון בגישה הראשונה לדיסק און קי שעליו אתה לא בוטח ב100%, כנס בעזרת כתיבת האות של הכונן ונקודתיים, נניח f: ואל תלחץ על הכונן עצמו. כך ה AUTORUN לא ירוץ.

פורסם

תודה רבה!

השתמשתי בכל התוכנות שהציעו בשרשור הזה ולהפתעתי הגברת SuperAntiSpywareFree שהיא האחרונה אותה ניסיתי עשתה את העבודה וניקתה ביעילות את התולעת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...