Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. אני רוצה לרכוש רכב פרטי לעצמי, עד תקציב של 10 אלף שקל. אמנם התקציב זעום, אבל זה מה יש.

כרגע אני נוהג על האוטו של אבא, הילקס ויגו 09:-D

ברור לי שתהיה ירידה דרסטית ברמה, אבל העיקר שהאוטו יהיה פרטי שלי. אני מחפש רכב עם כמה שפחות תקלות, חסכוני בדלק, עלויות אחזקה נמוכות, ושיראה טוב עד כמה שאפשר.

חשבתי על אופציות כמו פיגו 306, פולו הישנה וכו'. מה תוכלו להציע לי? הביטוח וכו' זה כבר נושא אחר, 10 אלף שקל מוקצבים לרכישת הרכב בלבד. תודה רבה לכולם8)

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

כמו שלי המליצו פיאט פונטו,רכב קטן וחסכוני,ניראה טוב גם כיום,נחשב לדווקא לאמין יחסית.

אני זוכר כשעשיתי עליו נסיעה דווקא אהבתי אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאט פונטו רכב מצויין אם אתה מוצא אחד שמור, אתה אפילו יכול למצוא בתקציב הזה פונטו ספייס מודל 2001. יש לך גם עוד אופציות שמתאימות לצעירים כמו פורד פיאסטה, דייהטסו שרייד. זה תלוי מאוד מה אתה רוצה לקבל מהרכב.

עצה שלי, אל תתקרב לפיג'ו.

פורסם

אם אפשר לדעת למה לא כדאי פיג'ו?

חשבתי גם על הפונטו אגב, אבל מנסיון של חברים עם הרכב ממודלים קודמים, הרכב עושה המון בעיות. מתחמם הרבה בנוסף

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

אם הרכב מתחמם הרבה, יש לרכב הספיציפי הזה בעייה במערכת הקרור.

אחרי שיתקנו אותה הוא לא יתחמם.

בנוגע להמלצה "להתרחק מפיג'ו" - חברם כאלו לא רצויים פה בפורום.

מי שיש לו ידע אישי מגובה בנסיון - יכול לציין לגבי הרכב הספציפי שהיה לו. לקבוע נחרצות שיצרן מסויים פסול - זה לא לרמת הפורום הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כיוון שאמרת על עצמך שאתה צעיר,אני מניח שחברך גם כן,יכול להיות שאנשים צעירים לרוב לא שומרים על הרכב,וקורעים אותו לכן כזה רכב יעשה המון בעיות.

לגבי התחממות,רז אמר נכון,יכול להיות שיש בעיה,או שיש מים במקום הנוזל היעודי לפיאט,וכול הרדיאטור מטונף.

רכב פיאט עם מערכת תקינה,חום מנוע לא עובר את החצי (כמו אצלי בדובלו).

קבל ביקורת על פיגו' 306 (1993)על ידי ג'רמי קלרקסון מTOP GEAR

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...