Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מסוריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפסטיבל הסרטים האחרון בחיפה הוקרן סרט תיעודי מרתק בכיכובם של שני צעירים דרוזים ממג'דל שמס שנסעו ללמוד בדמשק(הבמאית והמימון היו הולנדיים). למרבה השמחה, היו בסרט לא מעט קטעי נסיעה ומסע, שחשפו את הבאות:

-לא מעט מכוניות מהסוג שאהוב עלינו בפורום הזה

-מוניות שירות מקושקשות וישנות בסגנון ירושלים המזרחית, רבות מהן טויוטה הייאייס, ניסן וואנט או מיצובישי L300

-נהיגת עולם שלישי קלאסית(פרועה ולא זהירה)

-מכוניות חדישות נחותות(דייהו רייסר, קיה פרייד, פיאטים תורכיים ושאר דרעקס)

את כל הנ"ל ניתן למצוא גם במצרים או בירדן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני מבין שבסוריה יש הרבה תושבים דוברי רוסית...:lol:אחרת איך אפשר להסביר את הכתובת על הבניין "מפעל של ביגוד "?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
אני מבין שבסוריה יש הרבה תושבים דוברי רוסית...:lol:אחרת איך אפשר להסביר את הכתובת על הבניין "מפעל של ביגוד "?

בימי המלחמה הקרה אלפי צעירים ממדינות ערב וגם ממדינת ישראל (מבין מצביעי רק"ח/מק"י) יצאו ללימודים גבוהים באוניברסיטאות בבריה"מ, על חשבון המפלגה.

פורסם

הם ממצביעי ישראל ביתנו :wink:

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
וגם איזה פאנטום לגזרה האווירית...

f4iaf1973extremelow1ta0.jpg

אני מתגעגע למכוער הזה... :-(

לדעתי האישית זהו מטוס הקרב היפה ביותר שעוצב ויוצר אי פעם.

הוא גם היה אחד הכלים היותר טובים בגזרה האווירית מאז ומעולם.

:puzzled:
  • תוכן חדש...