Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע וחצי הרכב היה במוסך(המנוע הגיע מאוחר)לצורך החלפת מנוע מייבוא, עשיתי חיפוש וראיתי פה שיש טווח מחירים למנוע מייבוא או מפירוק בארץ, ולפי מחיר אפשר לדעת איכות המנוע שהרכיבו לי

-לפי הקבלה שמצורפת מה דעתכם? היה שווה את המחיר של המנוע?

-ברישון רכב מספר מנוע שלי מתחיל ב2780 ואילו זה שעכשיו 1890 האם זה אומר שהמנוע שהורכב יותר ישן?

אני מבולבל לגמרי מכל העניין של מנוע מייבוא תעזרו לי להבין פה

13112010143.jpg

פורסם

כדי לקבל תשובה לשאלה שלך אתה צריך להבין איך היצרן בונה את מס' המנוע שלו.

חלק מהמספר הסידורי של המנוע מתיחס למס' שלו כרנולוגית בסדרת הייצור הספציפית שלו

חלק אחר מתייחס למספר של סדרת הייצור בקבוצת הייצור, חלק אחר ממספר את קבוצות הייצור השונות, חלא נוסף את המפעלים, את קבוצות ההרכבה ואת התאריך הכרונולוגי עצמו - בו יוצר המנוע.

כמו שאתה מבין - אני מקווה - מפירוש והשוואה של מספרים סידוריים - למשל, מי יותר גדול, אי אפשר ללמוד הרבה באופן וודאי.

כלומר - כדי לברר את מצב המנוע הכי טוב זה לעשות בדיקת קומפרסיה, לחץ שמן וחופשים\נקישות.

האם יוצר לפני או אחרי המנוע הקודם זה לא אינדיקטור לכלום.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...