Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להעביר את הביטוח שלי לרכב אחר ואחרי שיהיה לי זמן להתעסק עם זה, אזרוק אותו לגריטה.( הרכב עם טסט.)

לעשות ביטוח ליום לא נותנים לי, האם אפשר לעשות את זה ללא ביטוח חובה?

תודה

פורסם

כן.

כאשר אתה מגיע למשרד הרישוי ומבקש לגרוט את רכבך, אתה צריך להגיע אם תעודת זהות ורישיון רכב, אין צורך להראות תעודת ביטוח חובה.

אבל מרפי אומר שדווקא בדקות האחרונות אם הרכב שלך ללא ביטוח, זה מסוכן.

פורסם
מסוכן = משטרע = תאונה?

הרכב יכול גם להגיע על גרר :)

תודה

אפשר להגיע על גרר

ואפשר לבטח את הרכב ליום אחד, תברר עם חברת הביטוח שלך.

פורסם

אי אפשר לעשות ביטוח ליום אחד. אפשר לעשות ביטוח חובה לשבוע בפול, אבל זה עולה לא מעט ורוב סוכני הביטוח לא מתעסקים עם זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אי אפשר לעשות ביטוח ליום אחד. אפשר לעשות ביטוח חובה לשבוע בפול, אבל זה עולה לא מעט ורוב סוכני הביטוח לא מתעסקים עם זה.

כשאני אני מבקר בארץ, מבטחים לי את הרכב כנהג צעיר ב55 ש"ח לארבעה ימים (ביטוח ישיר).

אז זה אפשרי רק כתוספת לביטוח הקיים?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

Infinity,

מה שעושים לך, זה הרחבת ביטוח ולכן זה אפשרי.

לגבי ביטוח בהפול: מינימום שבוע. המחיר הוא 5% מהפרמיה השנתית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז מבטחים לשנה, גורטים את הרכב, ואז מבטלים את הביטוח ומקבלים החזר.

החזר על ביטוח חובה הוא החזר יחסי מלא (!) במקרים הבאים:

1. מכירת הרכב

2. השבתת הרכב (הורדה מהכביש לצמיתות - כמו כאן)

ועוד כמה מקרים.

(אם מבטלים סתם ככה כי בא לך אז אתה מקבל החזר בניכוי 5% על השבוע הראשון ועוד 0.3% לכל יום נוסף.)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
טוב, הרכב הלך. הבית זונות שהולך שם פשוט מדהים!

לא בודקים אפילו מספר מנוע, אתה מחנה, חותמים לך וזהו.

ספר קצת , נסה לתאר מה הולך שם בגריטה , מה מפסידה שכבת האספנים בארץ על שנות ה80. אז אם בא לך תרחיב מעט שנדע מה הולך , מה מביאים , מי מביא , גיל , חתך ,סוגי רכבים.

תודה

• תוכן חדש...