Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה באה והולכת גם בתחילת נסיעה וגם באמצע נסיעה אני נותן גז הטורים נותן לי 3 פתאום נופל ל2וחצי והרכב לא מאיץ ומרגיש כבד במידה ואני סוחט תגז לקיק זה משתחרר או שאני מפסיק ללחוץ על הדוושה ואז לוחץ שוב זה גם משתחרר והבעיה חוזרת על עצמה הרבה פעמים בנסיעה של 40 דקות וזה קורה בסביבות ה100 קמ"ש ..

מה אני צריך לבדוק ? זה מרגיש כמו בעיה בגיר והמצב בקנטים בשביל להחליף אותו איך אני מאריך תחיים שלו יש פילטרים ויש אפשרות להחליף תשמן אבל הבנתי שיש מחלוקת אם כדאי להחליף שמן או לא להחליף ביכלל ?

פורסם

הסל"ד יורד מ3 ל 2.5 ביגלל שהממיר מומנט נינעל ככה זה, אם אתה מרגיש שהרכב לא סוחב צריך לבדוק מה לא תקין.

בדוק מתי הוחלף מסנן הדלק, בדוק לחצי דלק עם שעון.

בדוק מה מצב חוטי ההצתה והפלאגים.

פורסם

האוטו לא סוחב ויש ירידת טורים ל2וחצי זה מה שהתכונתי..

אז עכשיו חזרתי עשיתי טיפול 10 החליפו פלאגים גם מסנן דלק ועדיין יש תבעיה..

חוטי הצתה יכולים לגרום לכזאת בעיה?

פורסם

תבדוק לחץ דלק וחזור לעדכן.

האם מישהוא נגע בכיוון של המפלג?

זה תקין שהסלד יורד כי יש נעילת ממיר מומנט בהילוך רביעי

ועוד דבר, תרשום קצת יותר טוב, במקום "תבעיה" תרשום "את הבעיה" כי זה מקשה על הקריאה.

פורסם

תודה על התשובות ..

לא נגעו במפלג אבל החליפו לי צינור מים מתחת למפלג וראיתי עוד כמה צינורות יבשים שגם ביקשתי שיחליפו .לא נראה לי שזה קשור כי אין נזילות מהצינורות שהחליפו מה שכן זה באמת התחיל אחרי שהחלפתי תצינורות אבל אלה צינורות מקוריים ואין נזילות אז אני לא סגור על זה שגרמו לבעיה כזאת.. יש מצב שמפלג קיבל מכה קטנה שהתעסקו עם ההחלפה אתה חושב שזה קשור?

כשעשיתי תטיפול היום המוסכניק המליץ לי על תוסף לאינגקטורים לא מבין בזה אבל נראה לי חבל על הכסף כל התוספים למנהם

פורסם

אני יבדוק את מה שאתה אומר ואולי עדיף אני יכנס למורשה למה בסוף אני יחליף את כל החלקים ולא תיפתר הבעיה שיבדוק תרכב איזה בדיקות אני יגיד לו שיעשה

• תוכן חדש...