Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דפדוף קצר ביד 2 הביא אותי לסיאט טולדו 1.9 דיזל, מודל 06, עם 230K על השעון והכותרת "מונית לשעבר".

המחיר נשמע אטרקטיבי, כ-30K ש"ח. לכן אשמח לשמוע דעתכם לטוב ולרע, וגם קצת השלכות כמו תקלות צפויות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

קילומטר גבוה מאוד אבל זה לא נורא למנוע דיזל, מה שכן, רוב הקילומטר כנראה עבר בנסיעות עירוניות, המנוע פועל שעות מרובות ועובד ברוב היממה, יש מוניות שעובדים בהן שני נהגים במשמרות ולכן הם עובדות מסביב לשעון, בלאי מואץ בכל חלקי הרכב.

לרוב הן לא ננהגות ברחמנות ממה שיוצא לראות בכבישים, אני אישית לא מתקרב לאקזמפלרים שעברו השכרות ומוניות וכדומה.

אבל אם היא נראית טוב ויוצאת טוב בבדיקה אין סיבה שלא תילך על זה אם הדגם מעניין אותך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מונית זה רכב שנסע המון, הרבה יותר מכל רכב ממוצע באותו שנתון, אז הבלאי יהיה בהתאם,

אם הרכב נראה לך, אל תוותר על בדיקה לפני קניה במכון , אל תסתמך על "לעשות סיבוב" או שמכונאי "יעשה סיבוב"

בכל מקרה, אם אתה מעוניין ברכב, אז תדאג להוריד אותו במחיר, ולהתחשב שזה רכב מונית לשעבר, ובטח אל תעשה את הטעות לרכוש אותו במחיר מחירון, (שלא נדבר על אילו שדורשים יותר..)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה ההבדל מבחינה מכנית, בין מונית שנסעה ב- 4 שנים 230,000 ק"מ לבין מכונית פרטית שנסעה 230,000 ק"מ.

בהנחה ששתייהן נסעו פחות או יותר באותם תנאים (בעיקר פקקים ושטח עירוני).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אם המכונית הפרטית עשתה את הקילומטרז' הזה ב 15 שנה ולא ב 4 - יש הבדל גדול מאוד.

לטובת המונית, כמובן.

פורסם

המאזדה שלי, 95, קרובה מאוד ל-200K.. אז, אולי זה באמת כדאי?

כמו כן אשמח לקבל הצעות לרכבים עד 30K ש"ח:

רכב מיוחד עם נוכחות, מושך בעליות, צריכת דלק ממוצעת.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש שני סוגים של בלאי: זמן וקילומטרז', המאזדה שלך תסבול משניהם בעוד הסיאט רק מבלאי הקילומטרז, בקושי בת 5.

הרכב מפנק יותר מהמאזדה ומפואר יותר ממנה, והמחיר מציאה, כל רכב אחר שתמצא בתקציב יהיה גם ישן יותר אבל לכאורה עם נתונים טובים יותר.

אני מציע לבדוק את הרכב כמו שאמרו במכון מוסמך, ולשקול אותו רק אם הוא מיועד לעוד שנים רבות איתך, ולא ייסע המון (על מנת לאזן את הקילומטרז).

פורסם

דווקא אני חושב שזו יכולה להיות עסקה משתלמת. הקילומטראז' נמוך יחסית למונית לשעבר.

לפי מה שאני רואה, רוב הנהגים (הרגילות, לא השירות) שומרים על טוב מאוד על המונית שלהם:

נוסעים לאט ורגוע כדי לחסוך בדלק, שוטפים את הרכב בתדירות גבוהה וכו'.

רק אל תוותר על בדיקה במכון.

פורסם

היום דווקא נהגי המוניות המבוגרים (פנסיונרים של צה"ל ,משטרה או סתם כאלו שפוטרובגיל מבוגר ולא מצאו עבודה) שומרים מאוד על הרכבים.

נכון שיש מוניות שיש להם נהג יום ונהג לילה , אבל אתה צריך לראות אם מדובר במונית שמורה או במונית גמורה.

אל תשכח שכשתרצה למכור את הרכב , אתה עלול להתקע איתו, כי הסחירות של מוניות יד שלישית נמוכה מאוד - אבל יש מגרשי רכב למוניות שישמחו לקחת ממך את הרכב ולקרוע אותך בכיס על הדרך, לכן תוריד מאוד את המחיר של הרכב למוכר במידה ותקנה.

מנועי דיזל מסוגלים לעשות 350 K ק"מ ללא בעיות, במיוחד המנועים של VW במקרה שלהלן.

בסיאט טולדו בק"מ הנ"ל תבדוק טוב טוב את הגיר ואת המחזיר שמן קראנק אחורי.בכלל תבדוק היסטורית טיפולים בזמן.

כנ"ל לגבי מותחן הפולי שעשוי מבקלית שנוטה להתפרק.

סיאט רכבים מצויינים , אבל לעיתים יש חלקים פשוטים שניתן להרכיב רק מקורי , ואז העלות יקרה במוסכי צ'מפיון מוטורס או לקנות חלק מקורי יד שניה מפרוק.

אבל במחיר שציינת אתה יכול ללכת על רכבים אחרים - השאלה מה השימוש של הרכב הנדרש?למשפחה (כולל ילדים)?לעבודה?

פורסם

גם קח בחשבון שלרוב גרסאות מונית מיובאות במפרט שונה מגרסאות פרטיות.

לפעמים ריפודי מושבים מסקאי מגעיל כזה וכו'.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מנועי דיזל ובמיוחד גרמנים עושים 500K ק"מ ויותר בלי למצמץ. ואני מדבר על הרוב המוחץ שלהם. אם הולכים לדוגמאות קיצון אז יש גם מנועים שהגיעו להרבה יותר.

• תוכן חדש...