Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי,אני נוהג בסיטרואן ברלינגו 2007,עכשיו ביומיים האחרונים קורה משהו מוזר עם הקלאץ'.

אני חוזר אתמול הביתה יש לפני רמזור אדום,אני מכניס קלאץ' שומע רעש מוזר כזה,שם ניוטרל הרכב מתגלגל קדימה ונעצר,משחרר את הקלאץ' ופתאום אני קולט שהקלאץ' נשאר תקוע בפנים,אוקי מסתכל מה הבעיה לא ממש רואה אותה,לוקח את הרגל תופס טיפה את הקלאץ' מלמטה ומרים,משחק טיפה עם הקלאץ' במקום ושומע מן רעשים מוזרים כאלה בקלאץ' כאילו משהו לא בסדר בקפיץ שם,המשכתי להתקדם לעבר הבית וכל הנסיעה עברה חלק.

היום אני קם בבוקר,נוסע לכיוון זכרון יעקב,שוב פעם מעלה הילוך ועוד פעם הקלאץ' נשאר תקוע בפנים,הרמתי אותו שוב והמשכתי בנסיעה,אחרי זה כבר לא היו איתו בעיות...

מה זה הדבר הזה יכול להיות עם הקלאץ' שהוא נשאר תקוע ככה בפנים? בתור נהג חדש זה דיי הלחיץ אותי כל העניין הזה.

פורסם

בעיה בכבל קלאץ'.

יש לכבל מנגנון כיוון אוטומטי, שנתקע וגורם לבעיה הזאת.

הפתרון - החלפת כבל קלאץ'.

פורסם

כמו שכבר אמרו לך הבעיה היא כבל קלאץ'.

הייתי ממליץ לך להחליף כבר עכשיו כי מנסיוני (החלפתי כבר ארבעה) מהרגע שבו הוא מתחיל להיתפס לא נשאר הרבה זמן עד שהוא ייקרע. עוד דבר, קנה אך ורק כבל מקורי. האחרים מחזיקים הרבה פחות (ולא עולים הרבה פחות)

• תוכן חדש...