Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב,

קניתי לא מזמן (3 חודשים) פיג'ו 206 xs, הרכב באמת אחלה אבל ישנן כמה בעיות שאני לא יודע בדיוק איפה ואיך מטפלים בהן.

1. הבחור שממנו קניתי את האוטו כנראה שם רמקולים כבדים מדי מאחורה ועכשיו הדלת של התא מטען לא נשארת למעלה, הזרועות של הדלת לא מחזיקות היא פשוט נטרקת חזרה, איפה אפשר לתקן וכמה עולה תיקון כזה אם יש בכלל אפשרות?!

2. בנסיעה בסביבות ה-100 קמ"ש יש 2 בעיות, אחת זה שיש שריקה באוטו, כמובן מאטימה לא טובה של אחת הדלתות, איפה אפשר לתקן את זה?! וגם לפעמים יש ריח של גומי שרוף, ואני לא לוחץ על הקלאץ' בנסיעה, אבל זה קורה גם כשאני נותן יותר גז במהירות גבוהה יחסית, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?!

3. הדלת של הנהג חורקת כשאני פותח אותה, יש דרך לתקן אותה לבד?! או שאני צריך להגיע לאיזה מוסך או משהו בשביל זה?!

4. והבעיה הכי קטנה, הנורית של המאפרה נשרפה, עברתי בכמה וכמה חנויות ולאף חנות אין את הנורית הזאת, מישהו מכיר חנות (באיזור המרכז עדיף) שיש בה את הנורית הזו?

תודה רבה :)

פורסם

קודם כל שלום לך ותתחדש על הרכב.

הבעיות שיש לך ברכב ממש קטנות ומצחיקות. לפי התאור שלך זה נשמע שהרכב גמור

לגבי הדלת שלא נשארת למעלה. גש לחנות חלפים תרכוש זוג בולמים חדשים ב80 ש"ח בערך הרכבה זה בדיוק 2 דקות. אתה יכול לבד גם.

לגבי הדלת החורקת. גש לאחד מחנויות הום סנטר,אייס או סתם חנות חלפים תרכוש ספריי חלודה (זז קל) ב15 ש"ח. תפתח את הדלת החורקת ותרסס על הצירים של הדלת. תפתח ותסגור כמה פעמים את הדלת והרעש יחלוף כלא היה.

לגבי שריקת רוח . צריך שמישהו ינהג והשני יסתובב בחלל הרכב וינסה לשמוע מאיפה מגיע הרעש זה בעיה קטנה ממש לא רציני.

לגבי ריח של שרוף. זה יכול להיות אחד מצינורות החימום של המזגן. קרובים לאזור הסעפת פליטה .ובגלל זה יש ריח, וזה יכול להיות נזילה של שמן שמטפטף על האגזוז ויש ריח שרוף. וזה יכול להיות עוד הרבה דברים. גש למוסך רגיל שיבדוק לך את זה.

לגבי הנורית. גש למוסך מורשה בטוח יש להם.

בהצלחה אדוני.:-D

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

לגבי הריח, כפי שרשם קודמי לתגובה, ישנן סיבות אפשריות רבות.

בינהן יש לבדוק שדלת המטען נסגרת צמוד למקומה, אחרת גזי הפליטה יחדרו עת נסיעה לתא הנוסעים מהמרווח.

לעניין הכתיבה בפורום, נא לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה על התשובות, עזרתם לי מאוד.

רק על השריקה בנסיעה, אני יודע (וזה גם הגיוני) איך למצוא את מקור השריקה,

רק באיזה מקום מתקנים את זה?

במוסך רגיל או אצל פחח או שאפשר לבד?

ואם מישהו במקרה יודע כמה זה יכול לעלות?

ובקשר לכללים, הפנמתי.

תודה.

• תוכן חדש...