Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה העיקרית היא שאורנג באמת מתחמנים בלי סוף וצריך לבדוק אותם ב 700 עיניים על כל חשבונית אבל הם רק מקום שני, ובהפרש ניכר, מסלקום

נראה מישהו מוציא מסלקום היום מיקרו סים בלי התחייבות ל-נ-צ-ח לחבילת DATA

או מצליח לבטל חבילת DATA כשנגמרת לו ההתחיבות.

#@$^#%*&%^$%$#@@!@#$^*&^*&

(באורנג הצלחתי את שניהם בלי בעיה אמיתית נכון לעכשיו)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

STIO, זה לא אני :-)

הם אלה שהציעו, והם בכלל לא שלחו שוקולד אלא הציעו שאני אקנה למשרד שלנו ואשלח להם קבלה, עליה אקבל זיכוי.

ולכל מי שחושב שלא הצלחתי להבין את הבוז שלכם כלפי מי שמבקש הטבה (אז אני ביקשתי מתנה לחג ולא חבילת DATA) - הבנתי, אבל אני לא מסכים. ועובדה שלא אמרתם שאתם לא מבקשים הנחות, אלא פשוט חזרתם לתקוף את הבקשה שלי להשוות תנאים לפלאפון. שכחתי, גם מזה התעלמתם. רק לרדת על פותח השרשור בלי להתייחס לעובדות. יופי, זו כבר מגיפה. הרי ברור שזה מתומחר. ברור שממליא הם מרוויחים עלינו.

כאילו שאם אתם הייתם קונים איזה רכב אצל היבואן (נניח קליאו ספורט או VRS), ולא הייתם מקבלים הטבה שאני קיבלתי שבוע לפניכם, לא הייתם מתמרמרים. כאן המקום להשמיע נחרת בוז כלפיכם, אבל אין לי כוח לחפש קובץ אודיו מתאים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
STIO, זה לא אני :-)

הם אלה שהציעו, והם בכלל לא שלחו שוקולד אלא הציעו שאני אקנה למשרד שלנו ואשלח להם קבלה, עליה אקבל זיכוי.

ולכל מי שחושב שלא הצלחתי להבין את הבוז שלכם כלפי מי שמבקש הטבה (אז אני ביקשתי מתנה לחג ולא חבילת DATA) - הבנתי, אבל אני לא מסכים. ועובדה שלא אמרתם שאתם לא מבקשים הנחות, אלא פשוט חזרתם לתקוף את הבקשה שלי להשוות תנאים לפלאפון. שכחתי, גם מזה התעלמתם. רק לרדת על פותח השרשור בלי להתייחס לעובדות. יופי, זו כבר מגיפה. הרי ברור שזה מתומחר. ברור שממליא הם מרוויחים עלינו.

כאילו שאם אתם הייתם קונים איזה רכב אצל היבואן (נניח קליאו ספורט או VRS), ולא הייתם מקבלים הטבה שאני קיבלתי שבוע לפניכם, לא הייתם מתמרמרים. כאן המקום להשמיע נחרת בוז כלפיכם, אבל אין לי כוח לחפש קובץ אודיו מתאים.

אם הם הציעו זה שונה מכך שאתה ביקשת שזה שונה ממה שאני לפחות, הבנתי מהכתובים.

דעות קיצוניות הם אף פעם לא טובות ולרגע בדבריי לא נראה לי שלעגתי בבוז רועם למה שכתבת.

לטעמי יש הבדל פשוט, בין דרישה ליגיטימית אקוטית לגוף העניין לבין דרישה המצטיירת כקטנונית כגון דרישת שוקולד או כל שי אחר רק מעצם היותך לקוח.

בכל מקרה ,

בעניין הכותרת " א-פרופו אורנג', הם לא מפסיקים להפתיע (ולא בדיוק לטובה)", אני אישית לא לקוח של אוראנג', אבל ספציפית במקרה שלך לגבי כל הרשום מעלה אני לא רואה שירות כל כך גרוע מצידם, העובדה במבחן התוצאה שזיכוי על הבלקברי קיבלת וגם שוקולדים וזאת השורה התחתונה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הכוונה היתה לויקינג ולכספר, לא אליך.

והעניין הוא, שהייתי צריך לריב על מה שמגיע לי, ושהם נוקטים בשיטת ה"מצליח".

לא ספציפית לגבי מה שביקשתי, אלא הניסיון שלהם לסטות מהסיכומים באופן כללי וגורף.

שני החבר'ה נתפסו לנושא השולי ביותר. מה עם זה שחיבו אותנו על תיקון אפילו שהתחייבו לאחריות וביטוח מלאים? אז באים החכמים ואומרים לי שהייתי צריך לדעת שעל בטריה יש רק XX חודשים אחריות. ואני אומר - לא. מה שלא אמרו לי אני לא צריך לדעת. הבטיחו אחריות וביטוח מלאים? שיקיימו. הבטיחו איזה טלפון שרק ארצה (ואגב, אם תתעקשו גם HTC תקבלו)? שיקיימו.

ועובדה - כשאתה מתעקש על דבריך (בהנחה שהם אמת, כמובן) - הם בסוף מתקפלים. שיטת "מצליח" כבר אמרתי?

פורסם
הכוונה היתה לויקינג ולכספר, לא אליך.

והעניין הוא, שהייתי צריך לריב על מה שמגיע לי, ושהם נוקטים בשיטת ה"מצליח".

לא ספציפית לגבי מה שביקשתי, אלא הניסיון שלהם לסטות מהסיכומים באופן כללי וגורף.

שני החבר'ה נתפסו לנושא השולי ביותר. מה עם זה שחיבו אותנו על תיקון אפילו שהתחייבו לאחריות וביטוח מלאים? אז באים החכמים ואומרים לי שהייתי צריך לדעת שעל בטריה יש רק XX חודשים אחריות. ואני אומר - לא. מה שלא אמרו לי אני לא צריך לדעת. הבטיחו אחריות וביטוח מלאים? שיקיימו. הבטיחו איזה טלפון שרק ארצה (ואגב, אם תתעקשו גם HTC תקבלו)? שיקיימו.

ועובדה - כשאתה מתעקש על דבריך (בהנחה שהם אמת, כמובן) - הם בסוף מתקפלים. שיטת "מצליח" כבר אמרתי?

התחייבו בפניך לשירות אחריות ותחזוקה המקיף ביותר שקיים לאורנג', מה לעשות שגם בשירות היוקרתי ביותר שלהם יש השתתפות עצמית על חלק מהדברים ויש גם חלקים שאינם במסגרת האחריות (סוללה) ?

אתה עו"ד, מי כמוך יודע שלכל שירות כזה יש הסכם כתוב שעליו אתה כנראה חתום (מכיר את המשפט אי ידיעת העונש....?). זה שהנציג שמכר לך אותו לא דיקלם את כולו לרבות הסעיפים הקטנים לא אומר שאתה זכאי למעטפת שירות רחבה יותר ממה שהסכם השירות אומר. זו אגב קטנוניות לשמה...אבל עזוב, אני הרי פה רק כדי להגן על חברת סלולר.

bar72, אני לא מכיר אותך, אבל מהצד את נראה כמו לקוח סחטן וקטנוני שמנסה לתפוס חברה משגשגת בביצים. אולי אתה לא כזה, אני רק אומר איך זה נראה מהצד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מצויין!

רק תזכור את זה שבמוסך יגידו לך בעל פה שעושים טיפול טיימינג עם החלפה של משאבת מים ואז אחרי הטיפול יגידו לך שבהזמנת עבודה בסעיף שנקרא בחשבונית "טיפול טיימינג", שעליה חתמת, לא נכללת החלפת משאבת מים, ויוציאו לך אפילו דף של הנחיות טכניות שבאמת רשום שהטיפול לא כולל החלפת משאבה.

בכלל, כדי שיחליפו לך, לפי תנאי הסכם השרות של המוסך, שמפנה לתנאי השירות של איגוד המוסכים, שמפנה לתנאי זורבה היווני, שאתה אישרת בחתימה על הזמנת עבודה, לפי סעיף קטקטי מס' 321.1 בנספח ז' לפקודת כובעי הליצן האדומים, אתה בכלל היית צריך לעמוד על הראש באמצע המוסך בשעה 2:22 ולמחוא כפיים ולהגיד 1 2 משאבת מים בתימנית מדוברת בארצות נודדי תימן לדורותיהם שמגדלים רק חצי שפם ומקפצים על מקל פוגו.

ככה ההסכמים האלו נראים לדעתי האישית, ואם נציג אומר לך שמשהו נכלל אז הוא כלול, נציג של החברה לא עומד בפני עצמו, אלא במקרים ספצפיים.

פורסם

אם נציג אומר לך שמשהו נכלל אז הוא כלול, נציג של החברה לא עומד בפני עצמו, אלא במקרים ספצפיים.

בדיוק כך אני רואה זאת, ועובדה שהחברה לא מתכחשת לזה.

אבל לדעת קספר, אני צריך לוותר על מה שהבטיחו לי. נו שוין, נראה אותו מוותר על טיפול ראשון חינם כשהוא קונה רכב, כי מי שהבטיח לו את זה היה הסוכן ולא הבעלים.

פורסם

בתור מישהו שמתפרנס מהתחום (אבל לא עובד אצל אף אחת מהרשתות אלא עצמאי), יש לי שאלה קטנה.

כמה שנות אחריות יש לגולף? מה מכוסה באחריות? צמיגים כלולים? רפידות בלם? דיסקיות בלם?

מה שמקובל בעולם הסלולרי הוא:

אחריות על מכשיר - שנה אחת.

אחריות על סוללה - 6 חודשים (זה הסטנדרט)

אחריות על מטען - 3 חודשים

ובנוגע לביטוח, הסוללה היא חלק נפרד מהמכשיר. הביטוח גם לא מכסה את המטען ,לא את האוזניות ולא את הכרטיס זיכרון. רק את המכשיר עצמו וגם זה תחת תנאים והגבלות כמו כל ביטוח אחר.

לגבי שאר הדברים - אתה צודק, הבטחה זאת הבטחה. לא משנה אם מדובר על מתנה לחג בשווי 5 שקל או כל דבר אחר.

אסף.

פורסם

בכלל, כדי שיחליפו לך, לפי תנאי הסכם השרות של המוסך, שמפנה לתנאי השירות של איגוד המוסכים, שמפנה לתנאי זורבה היווני, שאתה אישרת בחתימה על הזמנת עבודה, לפי סעיף קטקטי מס' 321.1 בנספח ז' לפקודת כובעי הליצן האדומים, אתה בכלל היית צריך לעמוד על הראש באמצע המוסך בשעה 2:22 ולמחוא כפיים ולהגיד 1 2 משאבת מים בתימנית מדוברת בארצות נודדי תימן לדורותיהם שמגדלים רק חצי שפם ומקפצים על מקל פוגו.

נסחפת מעט גיסנו :-P

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בדיוק כך אני רואה זאת, ועובדה שהחברה לא מתכחשת לזה.

אבל לדעת קספר, אני צריך לוותר על מה שהבטיחו לי. נו שוין, נראה אותו מוותר על טיפול ראשון חינם כשהוא קונה רכב, כי מי שהבטיח לו את זה היה הסוכן ולא הבעלים.

אתה לא צריך לוותר אם הובטח לך ספציפית ששירותי האחריות והתחזוקה יכללו גם סוללה (אם זה המצב אז אתה בהחלט צריך לעמוד על שלך). משום מה יש לי הרגשה (בהמשך לנושא הבקשה להכלל בסבב המתנות בחגים) שהדבר לא הובטח לך מפורשות ועכשיו אתה פשוט מושך בלשון את חברת הסלולר. זה שחברת הסלולר התקפלה לא הופך אותך לצודק אלא אותם לחכמים...הם לא נוטים להתווכח יותר מדי על 100 ש"ח כאשר מדובר בלקוח כנראה די רווחי...קל וחומר כאשר מדובר בעו"ד (תגיד את האמת...נכון ציינת את זה בפניהם כשהתלוננת?).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אף פעם לא מציין את זה שאני עו"ד, אבל רשום להם מי הלקוח, כך שלא מדובר בסוד גדול.

ההבדל בינינו הוא בתפיסה שאתה מנסה להציג כאן: אתה אומר, אם לא אמרו לך שכולל סוללה, אז לא כולל. ואני אומר: אם אמרו מבוטח ולא החריגו כלום, אז הכל מבוטח. את הסוללה קניתי ממקור אחר? היא הגיעה מהם יחד עם המכשיר. אני צריך לנחש למה מתכוון הנציג שלהם כשהוא אומר יש לך ביטוח ואחריות?

עכשיו נראה אותך מקבל הבטחה לחיישנים מהיבואן כשתקנה רכב חדש, אבל שהוא יחייב אותך על ההתקנה.

• תוכן חדש...