Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה טורבו -Screamer Pipe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

למישהו יש ניסיון עם Screamer Pipe?

אני רוצה לחבר אחד אצלי ברכב, אבל אני מפחד שאחרי שבוע זה כבר יוציא אותי מדעתי,

מישהו ניסה את העיניין?

תודה רבה,

פורסם

הוא מתכוון ליציאה של ה-WG ככה מכנים אותה כשהיא לא מחוברת לכלום בד"כ מחוברת לדאון פייפ.

אם היציאה תיהיה החוצה הרעש בפול בוסט יהיה חזק ומחריש אוזניים ,לא יודע מה זה נותן מבחינת כוח.

פורסם

אהלן,

בתור אחד שנסע בתוך אימפרזה עם SCREAMER PIPE זה הצליל הכי מדהים שנתקלתי בו . אבל.. וזה בהחלט שווה היתייחסות גדולה.

לא הייתי רוצה להיתקל בשוטר סמוי או כל דבר בסגנון בפול בוסט . כי כמו שאמרו , זה אכן מחריש אוזניים ונשמע כאילו שוחטים מישהו בצרחות מתחת למכסה מנוע.

ואני מחזק ואומר, שלא ידוע לי על כמה זה מוסיף לעניין השיפור, אלה אם אכן יש לך בעיית BACK PRESURE . שתוכל למצוא פתרונות אחרים כי בארץ זה פשוט משהו שלא כדאי לעשות .

בהצלחה .

נ.ב. אגב. תוכל לעשות את זה רק בתנאי שיש לך WG חיצוני , שאומר שיש לך טורבו שונה מאשר המקורי .

A.R.T Performance

פורסם

רק מתוך התעניינות -

איך זה נשמע מחוץ לאוטו?

השאלה היא פשוטה - לפעמים, עדיף להרעיש טיפה פחות ולעורר ה-ר-ב-ה פחות אנטיגוניזם לתחביב הזה שלנו,

מאשר להרוויח עוד 0.3 כ"ס ולגרום לכל השכנים שלך לשנוא את הרכב "של העבריינים" שמרעיש את כל השכונה\ רחוב \ עיר.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל ה-Screamer Pipe מוסיף כמה סוסונים,

והרעש פשוט חולני!! אי אפשר לנסוע עם חלונות פתוחים - ממש מרגישים שזה פוגע בשמיעה!!

כמו כן צריך לתעל את הצינור למקום שלא ילכלך את תא המנוע ויסריח את תא הנוסעים.

פורסם
לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל ה-Screamer Pipe מוסיף כמה סוסונים,

והרעש פשוט חולני!! אי אפשר לנסוע עם חלונות פתוחים - ממש מרגישים שזה פוגע בשמיעה!!

כמו כן צריך לתעל את הצינור למקום שלא ילכלך את תא המנוע ויסריח את תא הנוסעים.

יש לך (הערכה גסה) כ220 כ"ס באוטו, עוד 2-3, נגזים ונאמר, עוד 10 כ"ס - שווה את הפגיעה באיכות החיים עם האוטו?

(רמז, זו שאלה רטורית :) )

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי הודעה שהוא רשם פעם הבנתי שהוא עומד על 600 פחות או יותר:twisted:

לא הבנתי רק אם זה מוסיף רק רעש ואולי איזה סוסון או שניים אז זה בכלל שווה את זה?

גם ככה המנוע הזה מספיק בהמתי אז למה להוריד לגמרי מהטיפה נוחות נסיעה שבקושי קיימת

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמו שאמרתי (אני חושב שאמרתי) זה עוזר רק למכוניות שבאמת חזקות והזרימה של הגזים חייבת להיות קרובה למושלמת

ואני אגיד עוד משהו , הרעש מדהים ומטורף , באותו הזמן הוא גם ממש חורש אוזנים , אבל זה אך ורק בפול גז, כאלה הWG נכנס לפעולה . כלומר בנסיעה ביום יום . או כל נסיעה שהיא לא פול גז . אתה לא תשמע בכלל הבדל בין אם או בלי ..

ככה שאם אתה לוחץ פול גז הרבה ביום יום , ליד אנשים אחרים , לא הייתי ממליץ לך בכלל.

A.R.T Performance

פורסם

"קצת" נסחפתם עם התיאור של הרעש שscream pipe עושה..

זה לא מחריש אוזניים , זה לא מעיר את כל השכונה.. זה כולה צינור בקוטר 1.5 אינץ (לרוב) שנפתח מתי

שהווסטגייט נפתח.. לא רק בפול גז הצליל מדהים! אפילו ממכר.. אבל ממש לא מחריש אוזניים..

זה רק לווסטגייט חיצוני.. מה שאומר שרובכם לא תוכלו אפילו להתקין אחד כזה..

(או שעשיתם הפרדה בתוך הבית פליטה של הטורבו)

בכל מקרה יותר כוח לא תראו מזה..

:twisted:

פורסם

אצלי בלחיצת פול גז הרכב מחריש אוזניים (ללא SCREAMER)

עם התוספת של ה-SCREAMER PIPE אני ממש מרגיש שזה פוגע בשמיעה, לי ולסובבים אותי.

אם במקרה נוסע לידנו סמוי, אכלנו אותה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...