Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב קודם כול גם ברכב שנת 80 רק מים ירוקים תשים אל תעיז אפילו להשים מים מהברז מה אתה רוצה להרוס את האוטו. וכמה עולה מים ירוקים 20 שקל .רק ירוקים!!!!

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

מים ירוקים ב 20 שקל, אין בהם שום דבר שונה מסתם מים רגילים, מלבד צבע,

מים ירוקים כמו שצריך הם שמנוניים, יותר ובעלי נקודת רתיחה גבוה ונקודת קיפאון נמוכה, ובעלי חומרים ששומרים על המערכת מקורוזיה,

אם אתה מתכנן לקנות מים ירוקים ב20-30 שקל מתחנת דלק או מחנות חלפים, אז חבל על הכסף,

רק נוזל קירור יעודי , או נוזל חליפי באיכות.

לא משנה איזה רכב ואיזה שנתון,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אף פעם לא ראיתי מים ירוקים ב20 שקל בתחנת דלק..

אני באופן אישי משתמש ב"רדיאטור פרוטקטור" שמיוצר ע"י דלקור שמנים עלות גלון של 5 ליטר נעה סביב עשרות שקלים בודדים

והיא זניחה לעומת הנזק וההוצאות שיגרמו לך במידה ותשתמש במיי ברז או כל נוזל קירור לא יעודי בצבע.

חשוב לציין שאם אתה שואל לאחר מעשה ושמת כבר מיי ברז במערכת הקירור

רצוי שתרוקן את הרדיאטור שלך ואת מיכל העיבוי! ( ויפה שעה אחת קודם )

תרכוש לעצמך גלון מים ירוקים בהקדם ותמלא.

(אני יכול להפנות אותך למקום שמצאתי גלון 5 ליטר ב40 שקלים בלבד)

פורסם

אני אישית כשרכשתי רכב פיאט דובלו,ומדובר על מודל 02 עם 294K,שהיו לו מים במקום נוזל קירור יעודי,עשיתי ניקוי רדיאטור ושמתי נוזל קירור מיוחד לפיאט שעלה לי 350 שקלים.

לכן אם יש לך מים,מומלץ לנקות רדיאטור,ולשים נוזל טוב. גם אם רכב ישן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני אישית כשרכשתי רכב פיאט דובלו,ומדובר על מודל 02 עם 294K,שהיו לו מים במקום נוזל קירור יעודי,עשיתי ניקוי רדיאטור ושמתי נוזל קירור מיוחד לפיאט שעלה לי 350 שקלים.

לכן אם יש לך מים,מומלץ לנקות רדיאטור,ולשים נוזל טוב. גם אם רכב ישן.

מחזק את ההודעה שלו ב2 ידיים!

למרות ש350 שקלים נשמע לי מופקע בטירוף!!! אלא אם כן זה כולל "עבודה" ז"א ריקון שטיפת הרדיאטור ומילוי נוזל קירור

פורסם

מדובר על נוזל קירור פארפלו של פיאט,ליטר אחד עולה כ 45 שקלים,המחיר כלל גם ניקוי הרדיאטור כמו שציינת,וכולל גם מים מזוקקים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה ליטר נכנס ברדיאטור של הדובלו?

6?!:shock: :shock: :shock:

קצת אנסו אותך במחיר אבל זה שווה כל גרוש אם אתה לא יודע לעשות בעצמך

פורסם

המחיר של הפחיות די סטנדרטי,פשוט קניתי כמה פחיות ספייר,שיהיה בבית,ליתר ביטחון.:-).

לכן סאמי,אני ממליץ לך לנקות רדיאטור, אתה לא תאמין איזה מים עכורים יוצאים משם ולשים נוזל טרי.

פורסם
תקשיב קודם כול גם ברכב שנת 80 רק מים ירוקים תשים אל תעיז אפילו להשים מים מהברז מה אתה רוצה להרוס את האוטו. וכמה עולה מים ירוקים 20 שקל .רק ירוקים!!!!

מים ירוקים בעשרים שקל, יש רק באילת !

שם המוצרים נמכרים ללא מעמ, והמים נשאבים מים סוף, ומערבבים אותם, עם הצבע של עמודי החשמל באילת.

בכל מקרה אנו מדברים על מי קירור איכותיים במחיר של 40 שקלים ומעלה לגלון, המכילים אתילן גליקול, בכמות הנדרשת, ומהולים כבר במי ברז, ותפקידם להוריד את מידת הקיפאון, להעלות את נקודת הרתיחה של מי הקירור ב10 אחוז, למנוע אבנית, לשמור ולהאריך את משאבת המים בלוק המנוע וראש המנוע.

למטרות שצייינתי מלמעלה, אין חשיבות כלל לגיל הרכב !!

מי שחוסך היום במי קירור איכותיים, משלם מחר במנוע!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ג'ריקן מים אדומים עולה 65 ש"ח, זה מה שאני שם ברכב (אמרו לי שאצלי לא כדאי להתעסק עם שום דבר אחר, בגלל שיש שרשרת ולא רצועת טיימינג), נוזל קירור מאוד צמיגי שמזכיר יותר שמן מאשר מים, לא יודע אם הוא מתאים לכל רכב...

ואני לא מבין על מה העניין בכלל ומה הקשר למחיר, אם זה משהו שאתה שם פעם אחת ולתמיד (ואם יש לך בריחת מים אז תקן אותה! כמובן) ומשהו שכל-כך חשוב למנוע מה השאלה פה? יותר יקר מדלק?? גם שמן מנוע יותר יקר מדלק, מה אתם עושים חשבון על שמן מנוע??? לא מבין את זה...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אחרי כל התגובות ראיתי, שכדאי לי להוציא כל המים שיש כרגע ולהכניס מים ירוקים, (בפרט שהרכב שלי, עד לפני חודש, שאז קניתי אותו, היה שם רק מים ירוקים) אז איך מוציאים המים שיש כרגע? (יונדאי לנטרה 96)

פורסם

סאמי שלום רב ! פנה למוסך שיחליף לך את המאוור שהפסיק לעבוד, הוא ידאג לפתוח פקק ריקון ברדיאטור וצינור תחתון, לשטוף את מערכת הקירור, למלאות מי קירור איכותיים, לנקז אוויר, לבצע נסיעת מבחן , לבדוק זוב מפלס מי קירור, במנוע קר, ולנסוע לשלום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
סאמי שלום רב ! פנה למוסך שיחליף לך את המאוור שהפסיק לעבוד, הוא ידאג לפתוח פקק ריקון ברדיאטור וצינור תחתון, לשטוף את מערכת הקירור, למלאות מי קירור איכותיים, לנקז אוויר, לבצע נסיעת מבחן , לבדוק זוב מפלס מי קירור, במנוע קר, ולנסוע לשלום.

בברכה

צביקה

לאיזה מוסך, רגיל או חשמלות? וכמה צריך להעלות להחליף מאוורר?
  • תוכן חדש...