Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מפגש אודיו דרום הקרוב יתקיים ביום שישי, ה 22.10.10 החל מהשעה 13:00 במקום הקבוע ביער המלאכים בקריית גת.

כרגיל, גם המפגש הזה יכלול על האש ולכן נא להתפקד ברשימה מסודרת בצירוף מי מביא מה.

רצוי מאוד שאחד מחברי הפורום שבטוח יגיע למפגש ישאיר כאן מס' טלפון למען הוראות הגעה לחברים חדשים או למסתבכים בדרכים.

שיהיה מפגש מהנה ומוצלח!

מפות הגעה ניתן למצוא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=336120

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מקווה מאוד להגיע - נכון לעכשיו נראה שאהיה במפגש.

אביא איתי מה שאהיה מסוגל לקחת על הדרך - כרגע לא רוצה להתחייב לשום דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יגיע אבל כניראה טיפה באיחור כי אני עובד עד 2

עוד יש אצלי מנגל ממפגש קודם אני יביא אותו וקצת סכום חד פעמי שעוד נשאר לי

ופיתות אם יהיה לי זמן לקנות

פורסם

חברים , לטובת שומרי השבת (ביניהם אני) אבקש להגיע בדיוק בזמן , כדי שהמפגש, והעל האש יוכלו להתחיל בזמן ושגם שומרי השבת יוכלו להינות מכמה שעות ולא מחצי שעה.

אני אישית בע"ה אגיע ב1:45 לערך בגלל יום לימודים , אך מקווה שכולם יגיעו בזמן כך שנוכל להינות קצת לפני השבת.

כל מי שאמר אני אביא מה שחסר.. כמעט הכל חסר:)

ד"א- מגיע עם הסט למכירה שלי למי שמעוניין .

מוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...