Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 2006-2007 תקציב: 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב (דחוק): 75K

מתי? – בעוד כ-10 חודשים

מה חשוב לי? (כולם, לא בסדר יורד או עולה):

* מהירות וכוח

* צריכת דלק

* נוחות (נהיגה+פינוקים בתוך האוטו) + יופי

אני חשבתי על הונדה סיוויק ורציתי לשאול מה אתם אומרים? היא מספיק חזקה? מהירה? מה עם צריכת הדלק? אני מקווה שאוכל למצוא במחיר הזה שנת 2007. יש מצב? – כרגע במחירון יד2 המחיר הוא 99,000 לגירסה המפוארת ו-93,000 לגירסה יותר "יבשה".

מציאותי? מה אתם אומרים?

יש כאן אנשים שיש להם את המכונית הזו? מה אתם אומרים? (תפרטו עליה כמה שאתם יכולים, גם פלוסים וגם מינוסים)

ועוד שאלה חשובה: מה ההבדלים בין ההיצע \ התוספות \ התכונות של מודל 2006 ומודל 2007? (הצורה החדשה, כמובן)

תודה!

פורסם

אם אינך מתכוון לרכוש רכב בזמן הקרוב השרשור לא יחכים אותך. לדעתי עליך להתחיל לחקור 1-2 חודשים לפני שהרכישה תהיה אקטואלית שכן גם מצבך הכלכלי עשוי להשתנות וגם תנאי השוק דינמיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דבר איתנו עוד 10 חודשים, לאף אחד כאן אין יכולות נבואיות.

אם זאת, קשה לי להאמין שרכב 3-4 שנים על הכביש מאבד גם בתקופה הזו 20K בשנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
דבר איתנו עוד 10 חודשים, לאף אחד כאן אין יכולות נבואיות.

אם זאת, קשה לי להאמין שרכב 3-4 שנים על הכביש מאבד גם בתקופה הזו 20K בשנה.

עידן

ובכל זאת, אתם יכולים בבקשה לענות לי על שאל השאלות?

איך כל אלה "מתיישבים" על הונדה סיוויק, הצורה החדשה?

* מהירות וכוח

* צריכת דלק

* נוחות (נהיגה+פינוקים בתוך האוטו) + יופי

היא מספיק חזקה? מהירה? מה עם צריכת הדלק?

יש כאן אנשים שיש להם את המכונית הזו? מה אתם אומרים? (תפרטו עליה כמה שאתם יכולים, גם פלוסים וגם מינוסים)

מה ההבדלים בין ההיצע \ התוספות \ התכונות של מודל 2006 ומודל 2007? (הצורה החדשה, כמובן)

תודה!

• תוכן חדש...