Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו בפורום כבר התחיל לשמור את המשחקים שלו על ההארד דיסק באמצעות הפריצה החדשה?

יש ביקורות ? איזה דונגל USB כדאי לקחת ?

תודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הכי זול זה למצוא חבר שיש לו אייפון 2G או 3G, להתקין עליו iphodroid, שזה אנדרואיד לאייפון, ואז לפרוץ את הסוני בעזרת האייפון. אם תשיג מכשיר כזה אני אסביר לך בדיוק מה לעשות, או שפשוט תסתכל ביוטיוב ויהיה לך יותר קל להבין מה עושים.

http://www.youtube.com/watch?v=nprndtcTjE8

Stay Dirty

פורסם

אסף , שאלה קטנה.

ממה שהבנתי הפריצה מחייבת אותך עדיין בעותק של המשחק [צרוב]

אתה לא יכול לשחק משחקים מתוך הארד דיסק .

האם זה נכון ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אסף - אתה גדול!

סוף סוף יהיה שימוש אמיתי ב3G שמתפנה אצלנו במשפחה בתור אנדרויד (לא אכפת לי מפריצה לPS3).

אפשר להתקין דואל בוט עם אנדרויד 2.2 :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

^

הפריצה נותנת אפשרות להריץ משחקים ישירות מהHDD, גם משחקים שנקנו, וגם משחקים שלא כלכך.

שים לב שהJB עובד רק עד עדכון קושחה 3.41, זה לא יעבוד למי שעדכן ל3.5.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אוקיי יש בדיל אקסטרים דיי הרבה דונגלים כאלה, איזה אני צריך לקחת לדעתכם ?

אגב הדונגל חייב להיות מחובר תמיד לפליסטיישן 3 או רק כאשר אני מגבה משחקים או רק כשאני משחק במשחקים מגובים ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני אישית לא הייתי פורץ (וטכנית אני כבר לא יכול).

האיבוד של משחק רשת אם משאירים את הגרסא של המכשיר על 3.41 הוא יותר מידי קריטי לטעמי והוא חלק גדול מהמכשיר, ואין לי שום כוונה לוותר עליו. מה גם שמשחקים שיצאו בקרוב ידרשו לעדכן לגרסא 3.42 או שלא יהיה ניתן לשחק במשחק (עד עכשיו עדכון נדרש רק כשרוצים להתחבר לרשת).

עריכה:

הרגע ראיתי שהקבוצה שהוציאה את הפריצה המקורית הכריזה שהם יוציאו ב20 באקוטובר עדכון שיעבוד גם על הגרסאות היותר מתקדמות, אבל אלוהים יודע אם זה באמת יקרה...

פורסם

אני מתנצל על שלא הבהרתי מראש: לא מעניין אותי למה כן ולמה לא לפרוץ

וגם הדיון פה לא סביב האידיולוגיה שמאחורי הפריצה האם זו גניבה או האם מדובר פה על תרחיש רובין הוד.

השאלה היתה: האם מישהו התנסה בפריצה ואם כן באמצעות איזה כלי פריצה והאם ישנם המלצות להתקני USB מסויימים.

תודה.

פורסם

יש בעיה לשנות ל HDD גדול יותר [האם המכשיר תומך ] בדיסק של 1TB ?

שים כל דיסק - רק שיהיה בגובה של 9.5 מ"מ ו2.5" (מה שמוריד את כל הדיסקים מעל 500 גיגה חוץ מכמה יחידי סגולה בגודל 640 ו750 גיגה)

כמו כן - סוני ממליצה רק 5400 - כי 7200 מתחמם יותר מדי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא - כל דיסק חיצוני יפעל - אבל תפרמט אותו לFAT32.

(מכיוון שWINDOWS לא רוצה לעשות את זה לדיסקים גדולים מ32 גיגה - קבל את הלינק הבא: http://www.verbatim.com/downloads/SMDK_FAT32.zip - זו תוכנת פירמוט קטנה ויעילה שמפרמטת כונני USB חיצוניים לFAT32 בכל גודל שבא לך)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו יש לי מכשיר 3.41 והזמנתי את הפריצה.

כמה שאלות:

אני חייב כל פעם להפעיל את הפליסטיישן עם דיסק בלו-ריי בפנים ? או שלא חובה (אני רוצה לגבות את המשחקים שלי ולתת אותם לדוד שלי מחוץ לעיר).

כל פעם שמפעילים את הקונסולה חובה שהדונגל יהיה בפנים ?

תודה על התשובות :)

• תוכן חדש...