Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי Critical MASS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דמנדראד אתה צודק אבל איפשהו ציפיתי לראות משהו שונה

פחות רכיבים (יותר לכוון של תכנון מגברים של סינפוני או PHD למשל...)

שימוש מאסיבי בנחושת

שימוש בטרנזיסטורים ישנים יותר, נורות אולי

חוטי וודו עם ארבעה שרוולים אנטיסטטיים ובידודים כוויצים כאלו ואחרים

אבל לא למראית עין אין בו שום וואו - ואני מדגיש שאני אומר למראית עין, כי לתכנן מגבר אני לא יודע אז גם סכימות לא ממש היו עוזרות לי כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון אבל בניגוד למגברים כמו תסיס של אודיסון ששם השקיעו בטכנולוגיה חסרת תקדים

מגבר שהוא גם יכול לעבוד קלאס A מלא וגם קלאס BA

מגבר שיש בתוכו את היכולת לעשות DSP מוחלט לרכיבים שהוא מגביר

מגבר שיכול להשלט מפרוססור חיצוני (ביט1 )

בניגוד למגברים שבהם אתה בהחלט משלם על ידע כמו הלוויתן (ולא אני לא אומר כאן שום דבר לגביי הטיב שלו או משווה אותו למגברים אחרים) על ספק כוח מנוהל הספק, על מיתוג בקלאס D במהירות חסרת תקדים למגברי אודיו עד היום ועוד.

אני הייתי מצפה שלפחות יהיה משהו במגבר שיצדיק את המחיר שלו מעבר לכך שאקזיביט (X), ד"ר דרה וסנופ וחברים נוספים (שלא לדבר על טרה פטריק אלוהים ישמור) רכשו אותו.

מילא אם היו אומרים לי שאני מקבל שעה עם טרה אם אני רוכש מגבר כזה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...